Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 08.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 08.03.20

Дневен хороскоп – неделя – 08.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Луната се движи на празен ход от 10:14ч до 12:48ч. В това време се препоръчва да не купувате и да не предприемате нищо важно

Овен – Вълнение и раздразнителност не са изключени. Конфликтните планетарни влияния ви тласкат да вземате необмислени решения. Необходимо е да сте по-сдържани, да избягвате бързането. Първо мислете, а след това действайте. Старайте се да бъдете по-спокойни.

Телец – Неочаквани обстоятелства могат да попречат на плановете ви. Стегнете се и се старайте да не вземате прибързани, необмислени решения. Ще трябва да положите усилия, за да защитите своите интереси.  

Близнаци – Не се насилвайте да правите нещо, което не искате и бъдете честни. Независимо от всичко, не позволявайте на емоциите да ви завладеят. Старайте се да се отпуснете, заслужавате да отидете на кино или да излезете на питие с приятели.  

Рак –  Пазете се от двулични хора, които се преструват на ваши приятели. Добре е да се отървете от безполезни и безперспективни връзки. Днес е подходящ ден за творчество, философски размисли, духовни практики.  

Лъв –Денят не е лесен, затова е желателно да се опитате да се справите с проблемите спокойно и сдържано, без да изостряте допълнително противоречивото влияние.  Обърнете внимание на здравето - не се излагайте на рискове, необходимо е да балансирате диетата и да отделите достатъчно време за почивка. 

Дева – Денят е в състояние да донесе изненади, така че трябва да направите всичко възможно, за да избегнете нежелани ситуации. Време е да отдадете почит на домакинските дела и грижи. Прекарайте време със семейството, поканете гости, направете подобрения в дома си. 

Везни –Възможно е да ви посетят интересни идеи, не отлагайте тяхното изпълнение. Не пропускайте възможността да се видите със стари приятели или познати, заедно ще се забавлявате. 

Скорпион – Има вероятност някакви обстоятелства да ви разстроят и да съсипят позитивното ви настроение. Можете да се развеселите с покупката на нови неща, срещи на открито с приятели или семейството. 

Стрелец – Денят ще ви донесе положителни емоции. Ще бъдете очаровани от нещо. Вероятно ще осъществите полезни запознанства или подновяване на стари връзки. Вашите комуникационни умения и чар могат да повлияят положително на отношенията ви. 

Козирог – Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, можете да направите голяма крачка напред. Бъдете внимателни, използвайте ума и способностите си, но се старайте да избягвате нежелани ситуации. 

Водолей – Днес е нужно да съблюдавате емоционално равновесие. Този ден е  благоприятен за комуникация с близки хора и приятели. Общуването ще ви донесе очевидни ползи и ще ви даде положителен емоционален заряд.  

Риби – Не са изключени разногласията в семейството. Трябва да действате деликатно, като се стараете да не предизвиквате негативна реакция у околните. Най-добрата стратегия е да действате без бързане, постепенно, стъпка по стъпка, приближавайки желания резултат.                                            

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:49ч - Хубаво е за начало на важните дела. Съдбата ще ви покровителства. Днес всички знаци на Зодиака ще усетят вълна от енергия, вдъхновение и творчески порив. Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, благоприятства взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения.

След 16:49ч – Опасно време, в който може да се появи злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Лесно се провокират конфликти. Препоръчва се да бъдете по-сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно.

Луната се движи на празен ход от 10:14ч до 12:48ч. В това време се препоръчва да не купувате и да не предприемате нищо важно. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети