Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 08.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 08.09.19

Дневен хороскоп – неделя – 08.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Хармоничното взаимодействие на Луната и Марс дава прилив на сили

Овен – Имате много енергия и създавате впечатление, че всичко е по силите ви. Въпреки това дайте си малко повече почивка днес. Не давайте никакви обещания, може да се окаже, че няма да можете да ги изпълните.

Телец – Днес вероятно ще вземате решения или ще отхвърляте идеите си в движение, като се подчинявате само на вътрешния си импулс. Втората половина от деня е по-благоприятна за всякакви действия.

Близнаци – Преждевременните действия не носят положителни резултати и този ден не е подходящ за това (поне първата половина), само трябва да слушате, да наблюдавате, да правите заключения. Някои факти ви се изясняват, но има още неизвестни подробности.

Рак – Необходимо е да се отпуснете, просто се нуждаете от това, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! През втората половина на деня може да потърсите и някакви развлечения.

Лъв – Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия.

Дева – В представителите на този знак може да се породи безпокойство. Възможно е да получите противоречива информация, но не бързайте да правите изводи и не пристъпвайте към активни действия. Днес имате възможност да помислите за дългосрочните си цели.

Везни – Когато сте уверени в себе си,  по-лесно е да намерите път през трудните ситуации. Въпросът не е, че имате отговор на всички въпроси, просто имате таланта да превърнете серията от случайни събития в нещо полезно за себе си.

Скорпион – За да можете да използвате възможно най-конструктивно възможностите на деня, необходимо е да се контролират емоциите, като не допускате да зависите прекомерно от настроение, прищевки или навици.

Стрелец – За да бъдат направени промените в желаната за вас посока, е необходимо да имате ясна картина на настоящето. Това ще ви позволи да коригирате плановете, за да постигнете най-добри резултати.

Козирог – Вие сте си самодостатъчни и сте в състояние да се справите сами с проблемите. Споделете мислите си с близките си, което ще намали тревожността ви и ще направи отношенията ви по-топли.

Водолей – Днес сте склонни да се посветите на някаква идея. Възможен е повишен интерес към социалната сфера. Не е изключено да участвате в някакви масови мероприятия и дори може вие да сте организаторите. Втората половина на деня благоприятства любовните инициативи.

Риби – Планът ви за деня включва различни намерения и дела. Не губете ценното си време за решаване на проблеми на други хора. Вие имате своя живот. Старайте се да не бъдете твърде доверчиви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Хармоничното взаимодействие на Луната и Марс дава прилив на сили, повишава активността, насърчава инициативността през втората част на деня. Подходящо за физическа работа. Има опасност обаче да не забележите преразхода си на енергия и да вложите повече физически усилия, отколкото е необходимо. Благоприятно е за общуване и изглаждане на противоречията между различните полове. Повишава се апетитът. Засилва се по това време и либидото. 

Почти по същото време Луната съвпада със Сатурн, което води до потискане на емоциите, човек става придирчив, мрънкащ, не му харесва нищо, дразни се не само от другите, но не харесва и себе си в такъв момент. Може да се почувства неразбран, лишен от внимание. Мрачни мисли могат да се въртят в главата. Плановете могат да се объркат, нещата да не се получават, грешки поради трудна концентрация. Може да възникне неотложна работа или ангажименти или невъзможност да се свърши работата поради възложени допълнителни отговорности. Рутината не се отразява добре. Трудности с по-старото поколение.

Намалява вниманието към безопасността. Нараства опасността от инциденти, падане от високо или падащи тежки предмети, нараняване на пръстите и крайниците.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети