Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 08.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 08.11.2020

Дневен хороскоп – неделя – 08.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Много Овни ще се почувстват отново заредени с енергия, така че не се колебайте да се справите с всичко ново, което грабва вниманието ви. През първата половина на деня са вероятни неочаквани срещи или открития, които определено ще ви харесат.

Телец – Днес пред някои от вас вероятно ще изскочат неочаквани препятствия и предизвикателства, които съвсем не сте очаквали. Ще трябва да проявите креативност за справяне с новите ситуации.

Близнаци – Днес няма да сте достатъчно активни. Не се поддавайте на изкушенията - те могат да ви отведат по грешния път. По-добре се придържайте към това, което сте си очертали и не отстъпвайте.

Рак – Днес няма да знаете на коя страна да се обърнете първо, тъй като денят ви ще е пълен с отговорности. Трябва да намерите начин да се освободите от стреса. Имате нужда от почивка, преди да е станало късно.

Лъв – Някои хора днес могат да се държат непредсказуемо или не по начина, по който сте очаквали. Старайте се да не влизате в конфликт и правете това, което наистина ви харесва и ви е интересно на вас. 

Дева – Преминавате през по-трудна фаза, трябва да си дадете почивка. Не ровете твърде дълбоко в личните отношения, някои неща трябва да останат такива, каквито са. Не задавайте излишни въпроси в областта на любовта. Оставете нещата да текат естествено.

Везни – Днес ще правите обикновените неща с голяма лекота. Подходящо време да сложите ред. Не планирайте обаче много неща за първата половина на деня – има вероятност неочаквани изненади да нарушат вашите планове.

Скорпион – В главата ви се появява хаос, трябва да проясните мислите си, да организирате идеите си и да направите ясни планове за реализация. Бъдете решителни и се отървете от съмненията.  Днес можете лесно да обидите любимия човек с подозрение и негодувание.

Стрелец – За да се чувствате комфортно, старайте се да не се намесвате в отношенията на други хора - днес по-добре стойте далеч от тези, които причиняват негативни емоции и чувства. Обмислете действията си и не бързайте.

Козирог – В любовния ви живот има дълбоки въпроси и някои неща, които няма да можете да пренебрегнете. Имайте предвид, че не е най-добрият ден за вземане на решения. Опитайте се да се отпуснете и да си починете правилно.

Водолей – Склонни сте днес да бъдете непостоянни, да действате повърхностно и твърде прибързано. Мисленето ви е силно променливо, така че е възможно да не сте толкова обективни по отношение на истината.

Риби – Звездите ви съветват да не бързате с вземането на важни решения - отделете повече време на рутинните задължения и спокойната домашна работа. Непременно намерете време за почивка и приятни занимания.

 

Съветите на Фортуна

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгула на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да запазите спокойствие.

Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост. Често човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега. Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето. Не трябва да се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение. Опасно е да се отдадете на гнева си.

Благоприятно е да практикувате саможертвеност, смирение, покаяние, разбиране и прошка. В дома трябва да се извършват ритуали за пречистване - почистване и поръсване със светена вода, опушване с тамян.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати