Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 08.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 08.12.19

Снимка:

Овен – Днес звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Обърнете внимание на необичайните и нови мисли, които се появят в ума ви и помислете как да ги въплътите.

Телец – Вероятно днес ще прекарате деня в компанията на деца или внуци. Също така трябва да обърнете внимание на вътрешното си дете, да запомните неговите нужди. Попитайте се: какво искам. Първият отговор, който ви дойде на ум, ще бъде верен.

Близнаци – Хороскопът ви ясно показва, че трябва да разтоварите ума си и за това може би трябва да потърсите усамотение. Възможно е първоначалните ви планове да се променят до известна степен. Това обаче няма да попречи на позитивното ви отношение.

Рак – Един благоприятен ден за поставяне на нещата в ред у дома, ремонт и подобрения. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре техните нужди и желания и да откликнете на тях.

Лъв – Не е добре, когато някои важни неща се жертват за други. Нужно е да има баланс. Не пренебрегвайте нуждите на тялото си. Намерете време да се отпуснете и да се занимавате с някаква творческа дейност.

Дева – Днес е подходящ ден за усвояване на нови знания и умения! Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките.

Везни – Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ви изпраща Вселената. Те могат да бъдат всичко: някоя фраза на билборд или реклама на автобус. Следобед ще е добре да останете сами със себе си. Спокойната почивка ще помогне бързо да се възстановите.

Скорпион – Звездите ви съветват да успокоите ума си.  Обърнете внимание на мислите или образите, които идват при вас. Не се опитвайте да се изправите срещу всички предизвикателства едновременно.

Стрелец – Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия.

Козирог – Засилва се вашата уязвимост и ще се появи склонност към раздразнителност в следобедните часове. Не пренебрегвайте външните ограничения и обстоятелствата. Изчистете душата от отрицателни мисли.

Водолей – Днес домът и семейството, битовите условия и материалните задължения могат да се превърнат в зона на напрежение. Планирайте деня си така, че да имате достатъчно време за почивка.

Риби – Избягвайте да реагирате бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте излишни спорове. Пазете енергията си за други по-важни неща. Дайте си почивка от проблемите. В любовта внесете малко обновление.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония.

Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни „случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Следобед Луната прави съвпад с Уран и това носи емоционална възбудимост, резки промени в настроението, импулсивност, неконтролируеми реакции.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още