Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 09.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 09.05.21

Снимка:

Овен – Склонни сте да оставяте във входящата си кутия задълженията да се натрупват и след това изпадате в паника в последния момент, за да се опитате да ги направите. По-спокойното ежедневие в крайна сметка ще подобри шансовете ви за успех.

Телец – Можете лесно да се справите с предишни проблеми в момента. Това ще ви позволи да продължите напред и да бъдете оптимисти за реализирането на целите си. Ще видите, че вашите усилия ще доведат до неочаквани резултати 

Близнаци – Нещата не са толкова розови в любовния ви живот, колкото ви се иска - със сигурност по-малко, отколкото ги приемате. Опитайте се да не пренебрегвате проблемите, преструвайки се, че всичко е наред.

Рак – Трудностите и проблемите, които изпитвахте напоследък, бавно започват да отстъпват благодарение на вашите собствени усилия. Така че сега можете спокойно да се отпуснете и да се насладите на почивния ден.

Лъв – Чувствате се активни и това може да ви накара да предприемете някои инициативи, които ще се окажат наистина полезни за вас. Бъдете сигурни, че постъпвате правилно и че вашите усилия ще доведат до правилните резултати.

Дева – Отпуснете се и се съсредоточете върху позитивното, ако искате този ден да се развие добре. Ако сте необвързани, време е да излезете от черупката си и да предприемете някакви действия, за да промените късмета си!

Везни – Със своето спокойствие влияете положително на околните, като ги правите по-балансирани. Ако сте сами, неочаквана среща може да ви отърве от самотата. Излезте, общувайте и се забавлявайте.

Скорпион – Настроението ви е приповдигнато и се чувствате изключително добре. Това ще ви помогне да правите правилните ходове във всички области на живота си. Научете се да обръщате внимание само на това, което има значение, което наистина си заслужава.

Стрелец – Днес имате шанса да имате много романтичен ден. Трябва да изясните нещата във връзката си. Това може да ви сближи. Ако сте необвързани, не чакайте някой да ви падне от небето. Поемете инициативата и следвайте желанията си.

Козирог – Има различни обстоятелства, които ви задържат в живота. Решени сте да направите всичко възможно, за да се отървете от тях и да тръгнете по по-полезен път. Възможно е плановете на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях.

Водолей – Не се колебайте да се консултирате с най-близките си, когато се сблъскате с трудности, които не знаете как да разрешите. Те се грижат за вас и ще ви предложат добри съвети, които да ви помогнат да намерите решенията, които търсите.

Риби – Може би сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

 

Съветите на Фортуна

Това е добър период за заточване на ножици и ножове, смяна на крушки или фиксиране на механични уреди. През този период стъклата на прозорците и всички стъклени повърхности са лесни за почистване и полиране. Подходящо е да се проветрява къщата с широко отворени прозорци. Чистият въздух ще увеличи положителната енергия и ще успеете във всички начинания. Подходящо време за гладене или прибиране на зимни дрехи. Тъканите, които са били прибрани в дните на Овен, никога няма да се заплитат, да са влажни или плесенясали и ще останат свежи и чисти.  Този период е благоприятен за печене на хляб и пайове.

Неделя е ден на слънцето. Този ден трябва да бъде посветен на духовната същност на човешкото същество. Опитайте се да сведете до минимум всякакви работи и домакински дейности. Това е благоприятно време да посетите църква, да се помолите или да медитирате, да останете в мир на открито.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още