Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 09.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 09.06.19

Дневен хороскоп – неделя – 09.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Идеалното време да бъдете с партньора си, семейството си и приятелите. Това е добро време за съвместно събиране за вечеря или провеждане на празненства. Засилва се личният ви чар и красота и ви носят популярност и успех при запознанствата.

Телец – Денят е много подходящ за хармонизиране на отношенията с близките. Недомлъвките или обидите, дребните спорове и непреднамерени думи - вие сте готови да обсъждате в спокойна атмосфера. Добър момент да планирате пътувания и срещи с приятели.

Близнаци –  Звездите ви съветват да посветите времето на родителите си и дома си. В отношенията с вашата половинка ще намерите приятни мигове на духовно и физическо единение, радост от интимността.

Рак – Очакват ви много разговори. Впечатлението е, че едва ли не всеки се нуждае от вашата помощ или съвет, да се допитат за мнението ви и на свой ред да споделят нещо ново за себе си, личните си тайни.

Лъв – Слънцето ви носи енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се забавлявате с приятели и семейство. Вашето самочувствие и позитивна нагласа ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората.

Дева –Вашите сетива са силно изострени. Доверете се на интуицията си и бъдете отворени за всякакви вълнуващи, оригинални или странни идеи и хора. Това е добро време за творческа работа, за решаване на загадки и кръстословици, както за интелектуални занимания и компютърни игри.

Везни –  Ще виждате нещата по-ясно, защото чувствата ви, интуитивната страна е балансирана с вашите рационални мисловни процеси. Обърнете внимание на мечтите си. Особено подходящо е за общуване със семейството и приятелите.

Скорпион – Вие сте предразположени към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото може да съжалявате в бъдеще. Ако има напрежение в семейството, опитайте се да го потушите.

Стрелец – Имате силно желание да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Наистина добър момент да се откъснете от всичко това. Въпреки че вашият боен дух и адреналин в крайна сметка ще избледнеят, можете да помислите за нови промени.

Козирог –По някакви причини може да се чувствате по-малко сигурни. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че винаги получаваме помощ, когато имаме нужда от нея, от видими и невидими сили. Може да се чувствате сами, но имате способността да го промените.

Водолей –  Увеличава се нуждата ви от любов, привързаност, разбиране и подкрепа, но също така нараства и потенциалът за напрежение в отношенията. Ако е така, то вероятно това се дължи на някакъв емоционален дисбаланс.

Риби – Вие ще направите всичко по силите си, за да предотвратите възникването на конфликти в семейната среда, ще се опитате да ги разрешите мирно. Може да възникнат неотложни семейни въпроси за разрешаване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До обяд – Време за уединение и смирение. Заемете се със спокойни дела, не роптайте срещу живота и срещу никого. Благоприятно е да се правят дихателни упражнения, да се използва ароматерапия, да палите благовония. Ако чуете звънене в ушите си, това е много добър знак и означава, че се справяте с текущите енергийни потоци. Подходящо за процедури за подмладяване. Също така може да се казват позитивни утвърждения за подмладяване. Може да се вземат от книгите на Луиз Хей.

След обед - Провокативен ден. Може да бъдете провокирани до прекалена разговорливост и после да установите, че сте казали нещо прибързано. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Думите не трябва да изпреварват мисълта. Преди да кажете нещо, трябва внимателно да обмислите значението. Всяка дума има свой собствен код – не трябва да се казват излишни думи.

Особено опасно е да се лъже, защото скоро може да се превърне в  истина. Всички благи пожелания също могат да се сбъднат. Лошите пожелания се връщат като бумеранг обратно при собственика си. Молете се – молитвите ви ще бъдат чути.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети