Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 09.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 09.08.2020

Дневен хороскоп – неделя – 09.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Имате желание да направите колкото се може повече. Не забравяйте обаче за чувството за умереност, защото можете да създадете проблеми на себе си и дори да не го разберете. Луната в любовта ви прави страстни.  

Телец – Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си. 

Близнаци – Днес ще имате желание да бъдете сред приятели, да можете да си поговорите за всичко - политика, икономика, преобразувания и лични теми. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и др. 

Рак – Имате нужда от съвета на добър приятел, за да вземете правилното решение. Състоянието на здравето ви зависи от качеството на храната. Добре е да избягвате безразборното ядене и хапването на бързо и между другото. 

Лъв – Денят обещава да бъде динамичен и разнообразен. Ще ви трябват бързи реакции и способност да вземате решения незабавно. Не са изключени някои недоразумения, но като цяло връзката ви се развива успешно.  

Дева – Планетарните влияния са противоречиви. От една страна вие се характеризирате с желание за активно действие, от друга страна може да има обстоятелства, които пречат на реализирането на вашите намерения. 

Везни – Вашето предимство е гъвкавостта и способността да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства. Дори ако нещо не върви по план, не се отказвайте и опитайте отново. Обмислете всички възможности, тогава ще успеете.  

Скорпион –Днес ще ви е от полза да смекчите малко амбициите си за успех. Ако решите да забавите темпото на живота, това ще бъде правилното решение.  Бъдете внимателни, обмислете внимателно ходовете си и избягвайте да бързате.  

Стрелец – Заниманията със спорт, фитнес могат да доведат днес до травми. Да се избягват излишествата в яденето, алкохола и секса. Неподходящата диета ще окаже влияние върху черния дроб и подстомашната жлеза. 

Козирог –Обемът на задачите расте, но вие подхождате към задълженията си твърде отговорно.  Определете ясно приоритетите си, избавете се от вторичното да не ви пречи и насочете усилията и енергията си към основното. 

Водолей – Разчитайте на себе си за всичко и не се доверявайте на преценките на другите хора. Може би някой ще ви каже, че плановете ви са твърде дръзки, но вие знаете по-добре към какво да се стремите. Съдбата не е въпрос на случайност, тя е въпрос на избор. 

Риби – Фокусирайте се върху стабилността си днес и бъдете отворени към своите близки. Вие сте в страхотна форма, но обърнете внимание на диетата си, ако нямате енергия. В любовта ви трябва повече сигурност, за да се чувствате добре. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захващате с дела, които изискват големи усилия. Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, не да се започват нови. Да се избягват прояви на гордост и високомерие. 

Денят способства духовното израстване, затова днес е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки. Уязвими органи на деня са очите и гърбът. Полезно е да се правят упражнения за очите. Благоприятно е за масаж на гърба. 

В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да намерите отговора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати