Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 09.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 09.12.18

Дневен хороскоп – неделя – 09.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на астралното обновяване на тялото. Периодът на мечтите и плановете приключва

Овен – Трябва да въведете някакъв ред в живота си. Време е да вземете решение, вече сте готови за това, но за да получите яснота на ума, трябва да се отдадете на почивка далече от шума и суматохата на ежедневието.

Телец – Прекарайте деня така, както ви харесва. Звездите ви предлагат възможности да се насладите на живота. Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, да направите някои покупки и да обновите гардероба си.

Близнаци – Не прекалявайте с емоциите, тогава всички въпроси ще се разрешат благополучно. Придържайте се към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, тъкмо ще имате и приятна компания.

Рак – Денят обещава спокойствие и душевно равновесие. Проведете ревизия на своите финанси и си съставете план, по който да работите в следващите дни. Не се впускайте в прекомерна активност днес.

Лъв – Нужно е да поставите нещата си в ред. Споровете и твърде емоционалното общуване да се избягват. Този ден е подходящ за активен отдих със семейството. Опитайте се да си починете и да съберете сила, ще имате нужда от тях.

Дева – Сега ще можете спокойно да съберете мислите си и да решите натрупаните въпроси. Не е изключено да възникнат конфликти, спорове и разногласия. Не оказвайте натиск върху хората, с които общувате.

Везни – В този ден не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка, да избягвате контактите и общуването с неприятни хора.

Скорпион – Денят е спокоен и стабилен. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Стрелец – В социалните контакти имате значителни пропуски. Приятелите ви се чувстват отхвърлени и пренебрегвани от вас. Затова отменете нещата без значение и им отделете повече време. Прекарайте малко свободно време с тях, както в старите дни.

Козирог – Днес основно ще имате положителни емоции и впечатления. Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време и го използвайте за вашето хоби или пътуване извън града – една такава разходка ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето здраве.

Водолей – Ако от дълго време се борите с определен проблем, то сега ще имате възможност да разрешите въпроса във ваша полза. За да намерите изход от всяка объркваща ситуация, покажете гъвкавост на мисленето, използвайте въображението си и също така се старайте да сте по-мобилни.

Риби – Бъдете благоразумни. Не се захващайте да оправяте чуждите проблеми. Няма да намерите истинска признателност и благодарност. По-късно може да излезете и виновни за помощта си. Помислете какви подобрения можете да внесете в собствения си живот.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на астралното обновяване на тялото. Периодът на мечтите и плановете приключва. Във въздуха витае агресия и дебнат опасности. Следва активно да се борите с отрицателните емоции и тъмните мисли. Необходимо е да изхвърлите яда от себе си, иначе капка по капка ще отрови душата и тялото ви. Ако допуснете да ви завладеят отрицателни мисли, то те могат да се превърнат в реалност. Всяка позитивна мисъл служи като средство за профилактика срещу неудачите.

Време е да се пристъпи към активни действия. В този ден физическото натоварване е своеобразно средство за профилактика на душевни травми. Препоръчва се все още да не се предприема нищо ново, а да се занимавате само с обичайните и текущи работи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати