Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.01.21

Дневен хороскоп – неделя – 10.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Отделете днес време за своята половинка, запитайте: „Мога ли да направя нещо специално за теб?“ Има голяма вероятност отговорът да е „да“. Направете го с внимание, за да покажете своята любов и загриженост.

Телец – Това е чудесно време да се съсредоточите върху собствените си сили. Ако решите да помолите някого да ви помогне с нещо, уверете се, че го правите само след като сте се опитали вече да го постигнете сами. 

Близнаци – Не се напъвайте твърде силно днес в която и да е посока по-специално. Използвайте по-къс предпазител от обикновено - езикът ви може да е малко по-остър, отколкото другите хора биха предпочели.

Рак – В момента всичко върви добре в живота ви и можете да се възползвате максимално от това, като отделите време за добра почивка и правите неща, които ви освежават и развличат. Енергиите на деня са добри за творчески занимания.

Лъв – Няма нищо лошо в това да знаете какво харесвате, но понякога преследването на собствените желания може да ви отчужди от хората в живота ви. Не забравяйте да вземете предвид мнението или желанията на другите хора до вас.

Дева – Меркурий и Сатурн обединяват усилия и вие сте склонни да видите практическата или реалистичната страна на нещата по-ясно. Взетите сега решения ще бъдат достатъчно обмислени и разумни, макар и може би малко строги.

Везни – Прекрасно е да имате хоби или някакво творческо занимание, където можете да се отпуснете и да се отдадете няколко часа на артистично себеизразяване. Рисувайте, оцветявайте анти-стрес рисунки, плетете, шийте, измайсторете нещо от рода „направи си сам“.

Скорпион – С напредването на деня, вашето мислене е по-фокусирано или сериозно при срещата на Меркурий със Сатурн във вашия слънчев четвърти дом. За щастие вие сте в състояние сега да оцените проблемите доста реалистично.

Стрелец – С напредването на деня транзитът на Меркурий-Сатурн е склонен да ви привлече към по-сериозно настроение. Реалността може да ви върне на земята по даден въпрос. Може да решите да се ангажирате с проект, начинание или проучване.

Козирог – Идеалното време да се отдалечите от личните си амбиции и проблеми и вместо това да се фокусирате върху специалните хора в живота си. Ценете всеки миг прекаран заедно. Връзките са като танц, понякога може да стъпите на криво.

Водолей – Изглежда, че звездите се подготвят да ви предоставят избор от възможности, които ще имат последици за дълго време. Това звучи сериозно и в много отношения е, но съвсем не означава, че е лошо. Може да се окаже даже доста добро.

Риби – Ако днес другите са настойчиви или ви преследват твърде категорично, може да се наложи да очертаете някои граници. Възможно е да сте малко твърде нетърпеливи, за да свършите нещо или да постигнете някаква цел.

Съветите на Фортуна

Интуитивната Луна образува напрегнат аспект със замечтания Нептун и може да изпаднем в самозаблуди и илюзии, без да виждаме ясно нещата, както когато гъстата мъгла се спусне над пейзажа. И все пак тук има ценно послание, ако се настроим на по-дълбоките вибрации и се вслушаме във вътрешния си глас.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети