Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.02.19

Дневен хороскоп – неделя – 10.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Може да сте склонни да говорите, да осъждате другите, да изричате прибързани думи, но днес напразно не говорете

Овен – Луна в Овен – подходящо е да се заемете с външния си вид и за разкрасяващи процедури. Идете на шопинг и си купете нещо ново, различно. Нужно е да си отдъхнете от всички ежедневни дела, да се разходите сред природата, да се срещнете с приятели.

Телец – Отпуснете се максимално през днешния ден и се отдайте на пълна почивка. Да изразявате недоволството си от живота или нещо друго, никак не се препоръчва. Всичко трябва да приемете такова, каквото е.

Близнаци – Добре е да съставите планове за бъдещето. Хубаво е днес да се срещнете с близки приятели и да пообщувате, да размените информация, да се разнообразите. Доверете се на интуицията си.

Рак – Помислете какви нови методи може да включите в работата си през следващите дни, за да успеете, особено ако очаквате повишение в службата. Бъдете спокойни, проявете търпение към всичко. Не се поддавайте на провокации.

Лъв – Хубаво е в днешния ден да пътувате, да посетите храм, манастир или друго енергийно място. Не влизайте в процес на активно мислене. Оставете мислите си свободно да се реят, да се носят по течението.

Дева – Внимавайте какви думи употребявате в деня на вербалната магия. Те са заредени с мощната лунна енергия и могат да се сбъднат в скоро време. Препоръчително е да намерите време за интимни срещи въпреки всички ангажименти.

Везни – Отделете внимание на връзката ви с външния свят. Посветете специално време на партньора си, направете нещо за отношенията си, пригответе някоя приятна изненада. Нищо друго не е по-важно сега.

Скорпион – Отделете време на всекидневните си ангажименти. Луната ви предлага да си почивате, а как именно, вие ще решите. Само да пътувате не се препоръчва. Погрижете се за здравето си.

Стрелец – Денят обещава да бъде хубав за вас. Общувайте с децата, заемете се с творческа работа. Най-подходящото време за вас за интимни срещи, за флиртуване, за нови запознанства. Точните думи, казани в точното време днес могат да променят живота ви.

Козирог – Отделете време на домашните ангажименти, работа, задължения. Въведете ред в дома си, обърнете внимание на семейството – партньора, децата, родителите. Подгответе им изненада, организирайте семейна вечеря, изведете ги на разходка.

Водолей – Обезателно се разходете на чист въздух. Днес организма добре усвоява и поглъща енергията, увеличават се неговите резерви. Добре е да общувате повече, да се срещнете с приятели.

Риби – Дошло е време да ревизирате финансите си.  Идете по магазините и направете необходимите покупки. Благоприятно е да се потопите в звуците на хубава музика и приятни аромати. Това ще се отрази добре на цялостното ви състояние.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днешният ден е много провокативен. Днес бъдете много внимателни със словото. Всички произнесени думи имат тенденция да се реализират в материален план. Дори най-обикновените думи имат сега голяма мощ. Следете какво изричате, не пожелавайте на никого зло, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че целият свят е ваше огледало. Нещо подобно имате, носите го в себе си и човекът, който ви ядосва само ви показва вашите слабости. Възможно е да не го осъзнавате, да го потискате да не се изяви, да го мразите, но то е във вас. Нужно е да поработите върху себе си. Може да сте склонни да говорите, да осъждате другите, да изричате прибързани думи, но днес напразно не говорете. Затова пък е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети