Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.03.19

Дневен хороскоп – неделя – 10.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прекалената емоционалност и критичните оценки на всичко, което не харесвате, могат да развалят настроението не само за вас, но и на вашите близки. Заради бързането и суматохата рискувате да забравите нещо много важно.

Телец –Отдайте предпочитание на завършване на старите дела и изчакайте с актуализациите. Вашата емоционална нестабилност може да предизвика проблеми както в любовта, така и в семейните ви отношения.

Близнаци – Трябва повече да мислите, действате, експериментирате и променяте живота си, за да не съжалявате за изгубените възможности. Би било хубаво да се направи пролетна реконструкция на дома.

Рак – За този ден са подходящи тихи, но неприятни дейности като домашна работа - почистване, миене, дребни ремонти. Обърнете специално внимание на обстановката в семейството и общуването ще протече спокойно.

Лъв – Днес трябва да разделите основните от спешните неща и това, което може да бъде отложено. Няма нужда да се усамотявате. Вашето обкръжение ще бъде източник на сила и подкрепа за вас.

Дева – Помислете за ситуацията, в която се намирате сега - това е вашият съзнателен избор. Може би е време да промените нещо. Личният ви живот може да бъде придружен от недоразумения, свързани с по-високи очаквания.

Везни – Днес трябва да се опитате да се отървете от всички ненужни неща, които пречат на работата и личния живот. Не се фокусирайте върху недостатъците на партньора си, възхвалявайте добродетелите му. В семейния живот показвайте търпение и сдържаност.

Скорпион – Негативните мисли и лошото настроение са не по-малко заразни от вирусна инфекция! Не забравяйте за това и се опитайте да не прекарвате времето си в компанията на токсични хора.

Стрелец –Днес не започвайте нищо ново. Въведете ред в мислите си. Опитайте се да не влизате в сблъсъци с другите поради проблемите си. Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни грешки в бъдеще.

Козирог – Не се занимавайте с всички въпроси едновременно, само с най-важните. Внимавайте какво казвате – прибързаната дума може да ви донесе неприятности. Отделете малко време за почивка и възстановяване.

Водолей – Бъдете внимателни, когато пресичате улицата, пазете се от наранявания при работа с остри предмети и електрически уреди. Не правете лъжливи обещания и не манипулирайте хората, които срещате днес.

Риби – Може да сте недоволни от събитията от този ден. Вероятно няма да има специални причини за това, но някои неприятни усещания ще спомогнат да имате депресивно настроение. Опитайте се да забравите за проблемите си възможно най-скоро.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Еднорога. Ден за трансформации и единство на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за уравновесяване на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие.

Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, но без да преяждате. Противопоказно е гладуването. Да не се употребяват спиртни напитки и месо. Внимателно подбирайте продуктите за ядене. Най-подходящи са вегетарианските храни. Сексът през този лунен ден е целебен. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радост и любов. Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети