Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.05.20

Дневен хороскоп – неделя – 10.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всички разговори във ваше присъствие днес ще вървят лесно и непринудено, преговорите ще бъдат успешни и взаимноизгодни. Всички около вас по някаква причина ще се стремят да ви угодят.

Телец – Днес звездите не ви препоръчват да се месите в делата на другите. Дори ако сте абсолютно сигурни, че сте в състояние да свършите дадена работа много по-добре. Въздържайте се от остри коментари и заядливи критики.

Близнаци – Старайте се да не бързате да вземате решения днес. Ситуацията не е стигнала до момента на развитието си. Този ден е идеален да използвате свободното си време в полза на вашето здраве.

Рак – Днес не е денят, в който можете да доверите най-съкровените си мисли на някого. Някои може да са тъжни, защото завършва някакъв важен и добър период в живота ви. Ще ви връхлети голямо желание за ядене. Може да се увлечете и да ядете повече, отколкото е нужно.

Лъв – Днес трябва да очертаете ясна граница между приятелството и любовта и в никакъв случай да не я пресичате. Дори да ви се иска. И все пак приятелят е приятел, а любимият човек е любим и не бива да смесвате тези понятия: нищо добро няма да се получи от такава смесица.

Дева – Днес ще ви се отворят очите за нещо и ще се изненадате, когато откриете, че всичко, което се е случило преди това, не е било напълно разбрано от вас или възприето напълно погрешно. Направете си съответните изводи.

Везни – Днес ви предстои трудна борба със себе си: една част от вашата същност ще иска почивка, свобода и блажено да не правите нищо, а другата ще бъде съзнателната ви част и ще изисква от вас изпълнението на непосредствените ви задължения.

Скорпион – Бъдете внимателни в домакинската работа днес, особено ако планирате ремонт или някакви дебни поправки: денят е травматичен за вас. Старайте се да не бързате и спазвайте мерките за безопасност.

Стрелец – Днес можете да устоите срещу всеки натиск и в същото време да поддържате прекрасно настроение през целия ден. Единствено „черната дупка” с приличен размер може да се очертае в джоба ви, така че, очевидно, ще трябва да пестите много в близко бъдеще.

Козирог – Днес е възможно появата на болка в гърба или кръста, затова се опитайте да не се напрягате и да се натоварвате възможно най-малко. В този ден ще ви бъде доста трудно да изпълните обещанието, което сте дали на любимия човек.

Водолей – Защо да губите енергия за емоции, като по този начин само увеличавате ентропията на Вселената, която както знаете не може да доведе до нищо добро. Заемете се с нещо полезно, например свършете малко полезна домашна работа.

Риби – Ограничете социалния си кръг днес. Ще бъдете много уязвими емоционално и присъствието на голям брой хора близо до вас няма да ви се отрази твърде добре. Рискувате да се ядосате или разстроите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се движи на празен ход от 09:12ч до 12:40ч. В този период не е добре да се предприема нищо важно.

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Изостря се чувственото възприемане на света. Период на натрупване на впечатления. Всяка ситуация в днешния ден трябва да се оценява като отражение на нашата същност.

Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Не бива да се допускат отрицателни мисли и емоции, те трябва да се контролират. Да се избягват всякакви прояви на егоизъм.

Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Да се избягват силните миризми, днес са опасни. Внимателни бъдете с лекарствата, възможно е натравяне. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати