Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.10.21

Дневен хороскоп – неделя – 10.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нещата може да не вървят както искате днес и това ще създаде невероятно разочарование за вас. Отлаганията и забавянията са в програмата, така че най-добре е да запазите нервите си, за да не развалите отношенията си с хората около вас.

Телец – Може да изпитвате вътрешно напрежение, което ще ви попречи да контактувате правилно с други хора. Старайте се да избягвате разправии и конфликти. Не се натоварвайте с домашните проблеми. Оставете време и за забавление.

Близнаци – Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, за общо почистване. Избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции.

Рак – Приятен ден ще прекарате със семейството си. Общуването с близките ви ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще се изпарят от ума ви. Ако сте решили да се отдадете на домашните задължения, не се претоварвайте много физически.

Лъв – Изглежда, че ще имате някои мисли, които ще ви накарат да се тревожите за конкретен (вероятно професионален) въпрос. Човек от миналото отново може да се появява, но импулсът не е добър съветник за всяко решение.

Дева – Днес е добре да се концентрирате върху това, което искате да правите, и да не занимавате ума си с различни незначителни проблеми. Денят обаче е добър за решаване на въпроси, свързани със семейната ви среда.

Везни – Отдайте се на творчески действия, на любими занимания - разпускайте на макс. Посветете достатъчно време на партньора си, направете нещо положително за отношенията си, пригответе някоя приятна изненада.

Скорпион – За някои представители на знака, денят ще бъде своеобразен тест за сила и издръжливост. Ако ви се отвори добра възможност, гледайте да не я пропускате. В този период интуицията се изостря, така че слушайте вътрешния си глас и не пренебрегвайте знаците на Съдбата.

Стрелец – Хубаво е да се държите на дистанция от хората и събитията днес и да се пазите от излишен стрес. Свършете наложителните неща у дома и посветете остатъкът от деня в грижи за себе си. Така ще имате един добър ден.

Козирог – Необходимо е   да положите усилия, за да подобрите личните си отношения. Опитайте се да създадете климат на сътрудничество между вас и членовете на вашето семейство. Това ще улесни постигането на вашите съвместни желания и цели.

Водолей – Денят е благоприятен, но вие сте непредсказуеми. Трудно ще може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и доколкото можете прекарайте деня в пълно спокойствие.

Риби – Може да почувствате силна нужда да се измъкнете от хора, които са стресирани и от източници на негативни емоции и това е най-доброто, което можете да направите, за да защитите себе си и настроението си.

Съветите на Фортуна

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Денят, в който се случват някои промени вътре във всеки човек. На този ден всеки може да почувства емоционална нестабилност и това е напълно нормално. 

Вашите замислени дела могат да започнат вече да се осъществяват. Много подходящо е сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Да се избягват лъжите и всяко интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Изпълнете душата си със светлина и доброта.

Днес е възможно да срещнете голямата любов. Но бъдете предпазливи. Хората често си затварят очите при среща с ново увлечение. На другия ден обекта на вашата влюбеност може да се окаже не този човек, за когото сте го мислили. Принцът или принцесата може да се окаже жаба. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети