Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 10.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 10.11.19

Дневен хороскоп – неделя – 10.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Препоръчително е да се въздържате от прояви на прекомерна упоритост. Денят способства укрепване на брачните ви отношения. Нещата се развиват хармонично. Не се съмнявайте, че се намирате на правилния път.

Телец- Напрегнат ден. Ако нещо се обърка и не става така както бихте искали, ще реагирате много остро, може да започнете да се ядосвате на всички около вас. Ако трябва да вземете важни решения, не го правете днес.

Близнаци- Събитията ще се развиват динамично и на високо емоционално ниво. Направете това, което е необходимо, но не усложнявайте живота си. Не са изключени разногласия с любимия човек, а съвместното обсъждане на плановете може да прерасне в спорове и кавга.

Рак- Прекрасно време за общуване с децата, да се погрижите за семейството или за любовни занимания. Също така много радост носи творческата работа. Невниманието от ваша страна може да стане причина за проблеми.

Лъв- За мнозина ще са характерни прекалена емоционалност, лесна раздразнителност, демонстративност, повишена гордост и амбиция. Може да се изнервите поради очакването на нещо, което не се получава. Възможно е да имате емоционални или сексуални проблеми.

Дева- Не предприемайте днес интензивна дейност - най-вероятно няма да имате достатъчно време или енергия за изпълнение на планираното. Възможни са приятни събития, свързани с пътуване, любов или децата.

Везни- Ще бъдете доста изнервени и действията ви ще се подчиняват на променливото ви настроение. Подбирайте си компанията. Общуването с околните може да ви доведе до двете крайности - както до раздразнение, така  и до успокоение.

Скорпион- Днес ще имате изострена чувствителност. Избягвайте недружелюбно настроените към вас хора. Настроението ви ще зависи от емоциите.  Дори и негативните емоции да кипнат във вас, оставете ги невидими за другите.

Стрелец- Сетивата ви са изострени. Склонни сте да възприемате енергията на околните, затова имате три варианта – да си останете в къщи, да направите разходка сред природата или да си подбирате хората, с които общувате.

Козирог- Този ден е по-добре да не започвате нови неща. Не  е добре да планирате и бъдещи събития, тъй като присъстват илюзорните представи. Ставате малко непоследователни в мислите и действията си. Възможно е да възникнат недоразумения в личните отношения.

Водолей- Някакви съществени събития не се очакват. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора у дома. Насладете се на спокойствието , позволете си да се поглезите. Отпуснете душата си.

Риби- Усилва се вашата мечтателност, но мечтите трябва да съответстват на реалността. За предпочитане е уединението, което ще ви позволи да се отдадете на приятни спомени, отколкото да бъдете в компания на други хора или на многолюдни и шумни места.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия. По-голямата част от деня (Луната опозиция на Марс) ще бъде белязана от емоционална нестабилност, лесна раздразнителност, прояви на грубост и агресия, говорене на висок тон, засилена активност. За някои хора даже може да се каже: „Луд умора няма”. Не предприемайте нищо днес – преговори, запознанства, важни решения.

По-чувствителните натури могат да изпитат тъга, меланхолия. Денят способства укрепване на семейните отношения. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят е свързан с източниците на информация и носи тайно знание. Полезно е да се работи със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако насочи усилията си към това.

След 16:02ч Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо важно, не купувайте значителни неща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети