Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 11.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 11.08.19

Дневен хороскоп – неделя – 11.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви съветват да преотстъпите този път лидерската си роля на някой друг. Смирението и подчинението са най-добрият начин да постигнете целите си. Забравете днес за амбициозните си планове и отделете време за любимия човек.

Телец – Енергията на деня не е благоприятна за бързане и суетене, така че това е добро време за укрепване на отношенията. Хороскопа ви призовава към повече търпение. Може да се наложи да решавате въпроси, които изискват тактичен и деликатен подход.

Близнаци – Луната ви призовава към разумност, балансирани думи и решения, както и да се научите как правилно да управлявате времето си. Увеличава се чувството ви за отговорност. Сега за вас на първо място е комфортът на близките, така че семейните проблеми ще бъдат решени особено лесно.

Рак – Луната в Козирог засилва усещането за самота. Преминете от негативни мисли към нещо приятно, организирайте семейна почивка. Бъдете търпеливи.  всякакви конфликтни ситуации са нежелателни.

Лъв – Настройте се за конструктивна комуникация, контролирайте емоциите си и бъдете търпеливи. Тези, които са семейни, трябва да обърнат повече внимание на своите отговорности и задължения. Обградете децата и партньора/ката си с грижа и любов и те ще ви отвърнат със същото.

Дева – Научете се да приемате житейските уроци с благодарност: опитът е съвкупност от радости и разочарования. Използвайте всяка възможност във ваша полза. Отделете малко повече време, за да помислите за предстоящите планове.

Везни – Днес може да бъде един от онези дни, в които не знаете какво да правите с живота си. Може да се чувствате неспокойни и обмисляте да се сблъскате с някои промени. Но започнете с малки! Може да се почувствате по-добре, ако направите добро почистване в дома си. Освобождавайки енергия в домакинските дела, ще изпитате страхотно усещане за мир.

Скорпион – Луната може да ви направи упорити и несговорчиви. За страстните, волеви Скорпиони се препоръчва да се контролират по-добре. Старайте се да прекарате този ден в спокойна атмосфера, за предпочитане бъдете сами със себе си.

Стрелец –Денят ще бъде успешен за вас в много области на живота. Вслушвайте се повече в желанията на хората около вас. Удобно време да се заемете с битовите дела на семейството, както и да се погрижите за себе си.

Козирог –Луната във вашия знак ви дава увереност и помага за постигане на взаимно разбирателство между хората. Прави ви сериозни и благоразумни. Гъвкавото мислене ще ви помогне да намерите нестандартно решение, което е най-подходящо за ситуацията.

Водолей –Това не е ден за приключения и ненужни рискове. Останете си във вашата безопасна зона. Време е да се отпуснете на дивана с книга в ръка или да направите нещо здравословно, а безкрайните домашни проблеми могат да изчакат.

Риби –Енергията на деня е близка до вашият вътрешен мир. Не предприемайте решителни действия: просто се оставете на потока на живота - всичко ще се получи от само себе си. Преди да вземете важно решение, помислете за всички нюанси, не бързайте.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Благоприятно време за земните и практични хора. Време  е да се насладите на благата на живота, на уюта на дома, да разхубавите дома си и да го приведете в порядък. Ако днес излеете своята енергия и любов към другите хора, погрижите се за тях, тогава тази доброта ще ви се върне стократно с времето.

Бъдете предпазливи и внимателни във всичките си действия. Всичко, което се започне, трябва да се довърши. Да не се вършат глупости, да не се предприемат рисковани действия. Ако не сте уверени в своите сили, важни начинания не започвайте. Физическото и психическото натоварване е противопоказно. Да се избягват спорове и скандали. Енергията на деня е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети