Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 11.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 11.10.2020

Дневен хороскоп – неделя – 11.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите обещават добър ден. Но днес сте твърде разсеяни и невнимателни. Свършете на бързо с домашните ангажименти и излезте на среща с приятели. Ще се почувствате добре и в приповдигнато настроение.

Телец – Звездите предсказват добър ден. Днес ще можете да подредите нещата си.  Най-хубавото е да прекарате този ден сами със себе си. Внесете комфорт и свежи цветове в дома си, усмихнете атмосферата.

Близнаци – Научете се да приемате близките си такива, каквито са - това ще ви помогне да подобрите отношенията си с всички, на които държите. Ситуацията на любовния фронт ще изглежда странна и неразбираема.

Рак – Денят е финансово успешен. Някой ще намери пари на улицата, а друг ще получи интересно предложение за работа в или чрез Интернет. Но звездите напомнят - успехът придружава само активните и предприемчивите момчета и момичета.

Лъв – Трябва да се опитате да запазите спокойствие и да контролирате емоциите си. Възможно е да има недоразумения. Случаен разговор може да доведе до неочаквано решение на важен проблем. 

Дева – Не са изключени финансови затруднения, но не бива да се притеснявате, всичко това е временно. Вечерта не е лоша за романтични разходки, за изразяване на чувства и за приятни изненади.

Везни –Днес можете да внесете някои подобрения и промени в дома си. Да, да - време е да подредите нещата. Не бъдете мързеливи - може би по време на почистването ще намерите любимото си нещо, което отдавна искате да намерите.

Скорпион – Очаква ви интересен, но предизвикателен ден. Прекарването на времето заедно с вашата половинка ще помогне за подобряване на отношенията. Поглезете се с малки подаръчета, романтична вечеря, отиване в изискан ресторант.

Стрелец – Препоръчително е да се съсредоточите върху личните отношения, за да предотвратите скандали. Възможно е да има противоречия между това, което искате, и това, което останалите очакват от вас.  Домакинството също ще изисква внимание и грижи. 

Козирог – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко оставете и се наслаждавайте на почивката си.

Водолей – Понастоящем рискът е неприемлив. Затова е по-добре да се въздържате от експерименти с външния си вид. Също така трябва да внимавате с привидно изкусителните предложения от непознати хора. 

Риби – Може да бъде много хубав ден. Но не се претоварвате с много работа и се опитайте да редувате домашните задължения с почивка. Можете да включите децата в домакинските задължения - намерете им интересно и полезно занимание.                                               

Съветите на Фортуна

Денят е за активни действия. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Време за творчески и нестандартни решения. Можете да пътувате, да започнете нещо важно, да заложите фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече.

Добър ден за общуване и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Благоприятно е да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати