Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 12.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 12.04.20

Дневен хороскоп – неделя – 12.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте свикнали да получавате всичко, което искате. Сега отделете повече време на семейството. Не са изключени кавги и недоразумения. Обърнете внимание на промените, които се случват в живота ви.

Телец – Насочете усилията си към укрепване на семейното благополучие, грижа за близките и стабилност в личните отношения. Спрете да се оплаквате от живота. Козметичен ремонт у дома ще донесе единствено удовлетворение.

Близнаци – Днес трябва да се обърне специално внимание на решенията на важни житейски проблеми. Възникналите въпроси няма да бъдат жизненоважни, но тяхното решение ще отнеме много време и енергия.

Рак – Днес ще бъдете изпълнени със сила и енергия. Старайте се да разчитате само на себе си, но ако някой поеме инициативата да ви помогне, не отказвайте. Пийте повече вода и консумирайте витамини, за да поддържате имунитета си.

Лъв – Обърнете по-специално внимание на семейството си и хората около себе си, покажете своятa привързаност към тях. Може да има изненади, които изискват бърз и адекватен отговор на случващото се.

Дева – Днес се чувствате добре и в приповдигнато настроение. Организирайте с любимия човек романтична вечеря на свещи и музика. Ако сте несемейни, опитайте се да не пренебрегвате възможностите за ново запознанство.

Везни – Трябва да контролирате емоциите, тъй като можете да избухнете и да станете груби, да обидите любимия човек. Ако имате насрочени сериозни разговори за този ден, тогава е по-добре да ги отложите.

Скорпион – Днес е по-добре да се откажете от рискове и експерименти, по-добре да използвате доказани и изпробвани методи. В този ден трябва да избягвате изясняването на отношенията с повишен тон.

Стрелец – Звездите казват, че днес е добре да се отхвърлят всички страхове и съмнения. Ако видите, че по пътя се е появила непреодолима стена, тогава не се опитвайте да я пробиете, а да я заобиколите.

Козирог – Днес съдбата ще ви даде възможност да успеете в няколко направления наведнъж. Ако изберете правилната стратегия, ще се справите с всички въпроси. Дръжте думите си под контрол и помислете добре, преди да кажете нещо на глас.

Водолей – Днес ще се чувствате добре както физически, така и емоционално. Опитайте се да действате решително и всички проблеми ще бъдат решени сякаш от само себе си. Не губете време за неща, които не носят нито полза, нито удоволствие.

Риби – Днес преобладава духовният компонент на живота. Вие сте особено податливи на красотата във всичките ѝ проявления. Фантазиите могат да бъдат толкова ярки, че едва ли ще се разграничават от реалността.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромисът. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Луната преминава на празен ход от 14:47ч до 03:06ч на 13 април. Не предприемайте нищо важно за вас, нищо ново.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати