Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 12.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 12.05.19

Дневен хороскоп – неделя – 12.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес бъдете по-внимателни и избягвайте изясняване на отношенията. Рискувате да попаднете този път вие под обстрела на критиката на близките си, което няма да ви хареса. Много лесно може да се стигне до разправии и спорове.

Телец –Денят носи сложна енергия. Бъдете дискретни, опитайте се да се ограничите от общуването с други хора. Днес ще има много провокации, някои хора сами ще търсят конфликти.

Близнаци – Днес може да ви хрумнат добри идеи. Замисленото за деня може да бъде отменено или отложено. Възможно е някой да реши да ви направи изненада. Обърнете внимание на собствените си желания и намерете време за пълноценна почивка и приятни занимания.

Рак – Прекомерната активност не се препоръчва днес. Прекарайте деня със семейството или с приятели, не мислете за работа, отпуснете се - трябва да почивате също. Не забравяйте да отделите време за себе си и вашето здраве.

Лъв – Днешният ден ще премине по-скоро в отвлечени разсъждения, отколкото в конкретни действия. Стремете се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални.

Дева – Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които отдавна не сте виждали.

Везни – Вселената днес отправя послания. Обърнете внимание на знаците, които можете да срещнете по пътя си. Наблегнете на по-спокойната почивка или пък може да се заемете само с ненатоварващи домашни задължения.

Скорпион – Основната задача на този ден е да проведете самостоятелно изследване. Трябва да влезете в честен разговор със себе си. Представете си, че сте на изповед. Това е единственият начин да идентифицирате проблема и да го унищожите в зародиш.

Стрелец – Добре е за уединение и да се отпуснете на спокойствие в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Възможно е романтично увлечение, ако сте на обществено място.

Козирог –Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат само спокойната домашна обстановка, приятелската среда или пътуване за развлечение.

Водолей –Денят е труден и може да има непредвидими събития. Луната оказва голямо влияние днес над вас и може да предизвика вашата раздразнителност и агресия. Единственият начин да се избегнат конфликтите е да се ограничи комуникацията с други хора. Не забравяйте, че всяка кавга дори и поради малки неща ще има трайни последици.

Риби – Денят е много труден и напрегнат. Не реагирайте на конфликти, избягвайте хора, които са свадливи и неприятни за вас. Желателно е да прекарате времето сами. Да бъдат предпазливи тези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13ч. - Днес не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня  и в него изгарят всички препятствия, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. 

След 13ч - Въздържайте се да придвижвате важните неща. Заемете изчакваща позиция. Дори да предприемете нещо и то стане, ще бъде кратковременно и не особено успешно. Не вземайте съдбоносни решения, не правете важни стъпки. По-малко емоции!        Не допускайте да се стига до скандали. Препоръчва се повече време да се прекара в уединение, да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот" 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати