Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 12.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 12.09.21

Дневен хороскоп – неделя – 12.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще изглеждате така сякаш около вас има аура, чиято интензивност плаши едни и привлича други. Влиянието на вашия характер може да бъде източник на някои прекрасни чувства и емоции за хората около вас.

Телец – Днес всичко ще се развива във ваша полза. Балансираната атмосфера, която цари около вас, ще ви помогне да успокоите нервите си. Няма нужда да правите нещата по-сложни, отколкото са в действителност.

Близнаци – Днес не е подходящ ден за твърди ангажименти, особено що се отнася до отношенията. Днешната атмосфера иска обединение и помирение. Трябва да се научите да постигате хармония със себе си и с външния свят.

Рак – Можете буквално случайно да се натъкнете на добра възможност, но можете и да я пропуснете напълно, ако не реагирате достатъчно бързо. Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих.

Лъв – Днес можете да възникнат малки разногласия с партньора или член на семейството. Внимавайте да не реагирате прекалено остро. Ако прекалите, това се дължи на настроението и напрежението от последните няколко дни.

Дева – Мислете за днешния ден като за заслужена почивка. Оставете другите хора да се грижат за себе си. След това можете да прекарате свободното си време на спокойствие, например над хубава книга, на дивана или пред телевизора.

Везни – Склонни сте да бягате от конфронтации и сблъсъци, но днес вероятно няма да ви бъде позволено да го избегнете. Възможно е вашият партньор или член на семейството да ви окажат натиск. Запазете контрол над емоциите.

Скорпион – Днешните обстоятелства могат да доведат до деликатна ситуация. Може да бъдете сякаш хванати между два воденични камъка. Не обсъждайте личния си живот с приятели. Може да получите подвеждащ съвет, който повече да ви навреди.

Стрелец – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко друго оставете и се наслаждавайте на почивката си.

Козирог – Има опасност да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето е подходящо за обсъждане на семейните въпроси, свързани с финансите. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения се разминават.

Водолей – Днес е по-добре да се откажете от рискове и експерименти, по-добре да използвате доказани и изпробвани методи. В този ден е добре да избягвате да изяснявате отношенията с повишен тон.

Риби – По-добре е да не се занимавате с домакински дела днес, тъй като те няма да донесат нужното удовлетворение, а само ще доведат до загуба на сила и униние поради посредственото прекарано време.


Съветите на Фортуна

От 08:36ч до 11:36ч не предприемайте нищо важно за вас.

Наблюдавайте света около вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокативни оферти и моменти. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес не е добре да се поставя начало на продължителни дела. Удачен е само за бързи и краткосрочни такива. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани.

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Може да се появи желание да говорите много,  но е особено важно да следите какво казвате. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонантни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал. Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даването на обещания.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети