Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 13.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 13.01.19

Дневен хороскоп – неделя – 13.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново

Овен – Звездите ви съветват да действате решително и да не се отказвате от новите идеи. Вие имате способността да постигнете своето чрез хитрост и дипломация. Промените, които ще настъпят, ще бъдат към по-добро.

Телец – Бъдете толерантни към семейството си, към близките - не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване.

Близнаци – Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни грешки в бъдеще. Ако се чувствате уморени от рутинните и ежедневните дейности, вземете си два дена ваканция и отидете някъде.

Рак – Днес поне избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. Мнението на другите сега е второстепенно и не трябва да влияе на действията ви.

Лъв – Избягвайте действия, които може да изненадат неприятно другите. Дори и партньорът ви да ви разстрои, да не го критикувайте, не правете остри коментари. По-добре е да си останете у дома - при среща с приятели може да имате различия.

Дева – Трябва да сте съсредоточени, защото може да има някои неочаквани неща, проблеми с техниката или непредсказуемото поведение на партньора ви. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към раздразнителност.

Везни –Подходящо време за уединение. По-добре да съберете мислите си, а самият живот ще ви подскаже правилния изход от проблемна ситуация. Благодарение на инициативността си, ще успеете да избегнете конфликт.

Скорпион – Вие сте пълни с енергия и сте на пика на активността. Проявете физическа активност, но избягвайте претоварването. Това ще ви позволи да се отпуснете емоционално и умствено. За да не скучае партньорът/ката ви, спешно го/я изненадайте с нещо.

Стрелец – Ако някой от вашето семейство реши да ви критикува, въздържайте се, не реагирайте на досадните забележки. Това не е най-добрият ден за пазаруване и харчене на пари. Откажете се от шопинга.

Козирог – Тези, които са твърдо решени за промени, без жалост прерязват връзките, изгарят мостовете и пътищата за отстъпление. Това е и законът на Вселената: за да направите място за новото, трябва напълно да се отървете от старото. Идеален ден за това.

Водолей – Този ден ще бъде изпълнен с приятни мисли за предстоящата почивка. Днес можете да правите планове за близкото бъдеще. Това не е най-доброто време за провеждане на парти или участие в социални събития.

Риби –Полезно е да се заемете с домашните задължения, промяна на интериора. Старайте се през този период без необходимост да не ходите по магазините и да не посещавате обществени места, за да не се сблъскате с грубост и агресия от страна на околните.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати