Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Важни съвети за всеки зодиакален знак – 13.09.2020

Хороскоп

Важни съвети за всеки зодиакален знак – 13.09.2020

Снимка:

Овен 

Не вземайте решения, докато не сте ги обмислили много добре. Овенът обича да решава бързо, той се движи от нетърпение или импулси. Рискът често е оправдан, но дори тогава обмислят всички плюсове и минуси, преди да направят избор и да решат нещо.

Телец

Телецът очаква да се отнасят към него по същия начин, по който се отнася той с хората, но това се случва само в идеален свят. Можете да дадете сърцето си, но хората няма да го оценят и ще го разбият. Това не означава, че трябва да се изолирате от другите, а да продължите да обичате хората и „точният” човек определено ще ви отговори.

Близнаци

Не приемайте мнението на другите за вас прекалено присърце. Само вие можете да знаете какво ви прави щастливи и как искате да живеете живота си: винаги се вслушвайте в себе си, дори ако мнението ви не съвпада с това на другите. Не сте тук, за да угаждате на всички, а за да намерите своя път към щастието и успеха.

Рак

Животът е пълен с трудности и често ни забива в задънена улица. Раците трябва да използват силните си страни за преодоляване на препятствията. Не можете да принудите хората да виждат нещата през вашите очи, но можете да поемете отговорност за живота си. Освен това хората наистина се нуждаят от вашето състрадателно сърце, участие и внимание.

Лъв

Лъвовете обичат да сравняват себе си и постиженията си с другите и това често ги кара да изпадат в лошо настроение и депресия. Научете се да обичате своя живот, използвайте оптимизъм и самочувствие, за да постигнете целите си и си поставяйте цели, като се доверявате на сърцето и интуицията си; не се оглеждайте назад към другите.

Дева

Девите обичат да си създават идоли и стават жертва на този избор. Имате голямо сърце, но не позволявайте на хората да се възползват от него, научете се да определяте вашите граници и се разделяйте с тези, които не проявяват уважение към тях. Вие заслужавате всичко най-добро и не се задоволявайте с по-малко.

Везни

Везните могат да правят няколко неща едновременно и умът им работи с повишена скорост. Починете си, погледнете в себе си и определете какво точно искате и как виждате бъдещия си живот. 

Скорпион

Скорпионите са надарени с вродена креативност, която им помага да постигнат успех. Те обаче обръщат поглед назад към околните, чакат техните оценки, вместо да се доверят на инстинктите си и да продължат напред. Не е нужно да чакате разрешение, осветете света с вашата креативност и всичко наоколо ще се оформи по вълшебен начин.

Стрелец

Стрелецът има хазартна природа, той обича приключенията и атакува препятствия, ако нещо се обърка. Просто продължете да се движите с потока и използвайте обратите, за да получите различна перспектива за живота. Не ви се дават просто житейски ситуации, а реакцията ви към тях може да ви направи или победител, или губещ.

Козирог

Козирозите са трудолюбиви, но трябва да спират по-често, да си правят почивки и да намират време за себе си. Няма нужда да се втурвате към целта с пълна пара, губейки сили и енергия, намирайте повече време за приятна комуникация, отдих в парка и приемайте живота като приключение.

Водолей

Водолеят обича да витае в облаците и да прави нереалистични планове, но трябва да слезе на земята, за да реши житейските проблеми, въпреки че не му харесва толкова много. Можете да постигнете всичко, но първо се научете да се справяте с обичайните трудности по пътя към мечтите си.

Риби

Рибите са надарени с удивителна интуиция, но по някаква причина не винаги я слушат. Но напразно! Имате рядък дар за предчувствия. Колкото по-дълго игнорирате вътрешния си глас, толкова повече проблеми ще се задълбочават. Затова не го пренебрегвайте!

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първият човек, когото срещнете за деня, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път.

Желателно е да не се занимавате с финанси, тъй като има риск да загубите парите си. Пазете се от кражби. Нищо ново не започвайте.

В този ден лесно се стига до преразход на енергия. Въздържайте се от активна дейност, повече наблягайте на почивката. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си, икономично изразходвайте енергията си. За предпочитане е да преобладава мълчанието. Противопоказно е дърдоренето, защото така пак се изразходва енергия.

В този ден пада пелената от очите и разрушава илюзиите. Човек получава възможност да види своето истинско място в света. Особено внимание се отделя на знаците на съдбата, предупреждаващи за неприятности. Напътствието може да дойде по различни начини. Помнете, че дори когато небето е натежало от тъмни облаци, слънцето не е изчезнало. То си е пак там, от другата страна на облаците. Приемайте всичко случващо се философски.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още