Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 13.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 13.10.19

Дневен хороскоп – неделя – 13.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”

Овен – Нужна е предпазливост. Това не е най-благоприятният ден. Ще трябва да преодолеете някои трудности. Склонни сте да надценявате силата си, понякога поемате нещо, с което не можете да се справите или давате обещания, които не можете да спазвате.

Телец –Денят едва ли ще премине спокойно, добре  е да го прекарате в  уединение. Ако не – тогава следете какво казвате и правите, защото лесно ще се създадат конфликти около вас. Ще сте подвластни на много изкушения, на които трудно ще устоите.

Близнаци – В началото на деня може да има грешки, необмислени действия, за които ще съжалявате по-късно. Това е моментът, в който лесно приемате желаното за действителност и започвате да изграждате илюзии.

Рак – Въпреки че не всичко е лесно, не губите оптимизъм. И оправдано: влиянието на негативните тенденции е временно, а късметът и новите възможности идват да заменят трудностите и проблемите. Готови сте да положите усилия, за да постигнете целта си, не се предавате.

Лъв – Решени сте и готови на много, за да постигнете целта си. Най-лесният начин е да действате сами. Но е добре да обърнете внимание на това как се развиват отношенията ви с другите. Когато мислите само за целите си, не забелязвайте какво се случва наоколо, много е лесно да обидите хора, които са скъпи за вас.

Дева –  Не губете времето си за дреболии, не участвайте в съмнителни приключения. По-добре е да се съсредоточите върху нещо наистина важно. Отидете в сладкарницата и се насладете на любимата си торта, излезте на кафе с любимите си приятели, пригответе любимата си храна ... поставете личното си удоволствие на първо място.

Везни – Денят няма да донесе сериозни проблеми, така че не си струва да се притеснявате. Звездите обещават късмет на тези, които предприемат творчески подход. Трябва да експериментирате, да потърсите собствените си пътеки към целта. Това не винаги е лесно обаче.

Скорпион – Действайте по свой начин. Този ден категорично не е подходящ за вземане на пример от някого. Трябва да експериментирате и да опитате нови неща, само по този начин можете да постигнете успех в начинанията си.

Стрелец – Днес ще натрупате много нови впечатления. Изостря се чувственото ви възприятие към света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Промените в настроението ще са без съществена причина.

Козирог –Днес не е ден за рискове, бъдете предпазливи, обмисляйте всяка дума. Дали доброто ще спечели в този ден, не се знае. Силите на злото са твърде силни. Ако сега има във вас насъбран гняв, напрежение – това е сигнал, че трябва да преразгледате живота си, поведението си. 

Водолей – Най-добре е да прекарате времето си сами. На този ден се активират всички сили на злото и всеки човек преминава своеобразен тест за сила и издръжливост. Земните изкушения са особено силни. Не се намесвайте в делата на Съдбата.

Риби – Опитвате се да подходите творчески към решението на всякакви проблеми и именно това прави възможно успехът там, където другите не са успели. Тези, които търсят промени в личния си живот, трябва да поемат инициативата.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

Ден на изкушениятя. Събитията зависят от пътя, който ще поемете и от реакциите ви към тях -  посоката, в която ще ви отведе пътя на съдбата. 


• Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.
• Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си.
• Прекарайте известно време в уединение и медитация - днес можете да разберете много неща за себе си и за живота.
• Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати