Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 13.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 13.12.20

Дневен хороскоп – неделя – 13.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Няма нужда да се биете с вятърни мелници.  Посветете деня на нещо по-спокойно и приятно. И като цяло е препоръчително втората половина на деня да прекарате в легнало положение и в състояние „Не чувам нищо, не виждам нищо“.

Телец – Защо не посветите неделния ден на някои сладки домакински задължения? Например пренареждане на мебели или козметични ремонти? Можете обаче да се задоволите и с банално почистване, но непременно да ви остане време и за по-приятни занимания.

Близнаци – Този ден може да „източи“ енергията ви - особено на емоционално ниво. Опитайте се да запазите спокойствие и да не се замесвате в никакви спорове и разногласия с хората в непосредствената ви среда.

Рак – Позволете си да си починете и да се отпуснете - това ще ви донесе значителни ползи и радост. Не е необходимо строго да планирате нещата за днес. Наистина трябва да запазите спокойствие и да сдържате нервите си.

Лъв – Труден ден във всички отношения, особено в общуването с другите. Днес дори между близки хора са възможни недоразумения или негативни събития, които могат да доведат до конфликти и кавги. 

Дева – Истината е, че вече сте изтощени от предишните си усилия и това ви прави объркани и неспособни да мислите правилно. Помислете два пъти, преди да кажете нещо днес. Това ще ви помогне да избегнете всякакви усложнения.

Везни – Звездите ви съветват да преминете в режим "пестене на енергия" и да се посветите днес на почивка в спокойна домашна атмосфера. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво развлечение, докато се почувствате по-добре.

Скорпион – Най-добре е да избягвате конфронтация точно сега. Вместо да губите енергията си в безсмислени спорове, отделете малко време, за да отстъпите и да разберете истинността на ситуацията.

Стрелец – Трябва да останете реалисти и да не се оставяте на сантименталността, което само ще ви заслепи за това, което наистина се случва. Опитайте да бъдете по-пестеливи, що се отнася до вашите финанси.

Козирог –Идните дни ще ви предложат много възможности за растеж и развитие и за преодоляване на всякакви предизвикателства, които ви пречат, но сега всичко, от което се нуждаете, е малко почивка.

Водолей – Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Отделете достатъчно време на почивката си днес. Утре не трябва да изглеждате като преуморен страдалец, строг аскет или робот.

Риби – Координирайте действията си. Множество дреболии могат да развалят настроението ви и да ви изкарат от равновесие. Не влизайте в спорове днес, едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Съвети на Фортуна

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала от негативни мисли и отрицателни емоции може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

Рязко се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте всичко при сърце. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.

През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Не бива да вярвате на никакви обещания.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати