Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 14.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 14.04.19

Дневен хороскоп – неделя – 14.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

След 14:00 ч е благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Овен – Ако се провалят плановете ви и желанията ви не се сбъднат, не е нужно да търсите врагове около себе си, не обвинявайте за неприятностите си близките си. Голяма е вероятността източникът на проблемите да сте самите вие.

Телец – Днес действията ви не винаги ще срещат разбиране от страна на околните. Ако търсите изход от някаква ситуация, със сигурност ще го намерите. За вечерта не трябва да назначавате романтична среща, тъй като е малко вероятно тя да бъде успешна, по-добре да прекарате известно време в кръга на близки роднини или приятели.

Близнаци – Възможно е да срещнете проблеми при достигане на целите си. Не прекрачвайте границите на вашата съвест. Ако сте убедени, че сте избрали достоен път и всичко правите правилно, продължавайте да вървите напред.

Рак – Вашият живот започва да придобива нов смисъл. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които стоят пред вас. Съобразявайте се с желанията на близките си и вземайте мнението им под внимание.

Лъв – Пазете се от кавги с представители на противоположния пол. Особена деликатност се изисква при разговор с по-възрастни хора. Днес вечерта е подходящо време за романтични и интимни срещи.

Дева – Напълно е възможно благоприятен изход при разрешаване на натрупани стари проблеми. Може да се почувствате свободни от различни условности и ограничения и да получите запас от сили за нови начинания.

Везни – Делото, с което сте се захванали ще има благоприятен завършек. Резултатът от действията ви може да е непредсказуем. Денят е травмоопасен, бъдете предпазливи и внимателни.

Скорпион – Днес вие вероятно дълго ще се колебаете, опитвайки се да намерите абсолютно правилно решение. Тук логиката е безсилна. Практически всяко решение ще включва елемент на интуицията.

Стрелец –В областта на личните взаимоотношения ще преобладават положителни тенденции, особено през втората половина на деня. Постарайте се днес да бъдете особено внимателни към любимия човек.

Козирог – Очаква ви приток на нови идеи. Трябва само да решите кога и какво да реализирате. Следобедните часове прекарайте в семейни дейности и мероприятия, отпуснете се в кръга на близки хора.

Водолей – Твърде сериозно се отнасяйте към финансовите разходи. Може да срещнете стари приятели. Втората половина на дена ще бъде много благоприятна по отношение на личните взаимоотношения.

Риби – Вие сте в плен на собствените си фантазии и току вижте някоя се е реализирала под една или друга форма. Най-трудно от всички ще бъде на по-бавните и затворени личности, които не са склонни активно да решават текущите проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:00 ч може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо време за изчистване на организма и дома.

След 14:00 ч денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Ако чувствате упадък на силите и лошо настроение, помислете как да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети