Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 14.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 14.06.20

Дневен хороскоп – неделя – 14.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Използвайте този ден, за да се представите по-добре. Можете да укрепите позицията си, да увеличите доверието сред приятелите. Въпреки това, бъдете изключително бдителни.  Вие самите може да попаднете в капана на собствените си погрешни схващания.  

Телец – Сега е нежелателно да започвате нещо, да правите окончателния избор, да давате обещания и да вземате пари. Доверете се на сърцето си, слушайте гласа на интуицията. Това е най-верният съветник към момента. 

Близнаци –Днес ще имате причини да се посмеете. Изпълнени сте с добро настроение и желание за живот. Не можете да седите на едно място, винаги трябва да правите нещо. Вечерта ще завършите деня с хубава музика и чаша вино. 

Рак – Бъдете много внимателни към другите, това е ден на измама, илюзии и грешки. Нищо страшно няма да се случи, ако останете бдителни. Това е подходящ момент за подобряване на дома и декорацията. Можете да промените интериора, използвайте въображение.  

Лъв – Луната е в Овен и можете да запретнете ръкави и да действате. Всеки момент е специален днес. Вие сте активни и отворени към красивите моменти в ежедневието. Вечерта може да ви очаква изненада или поне повечето от вас. 

Дева –Пийте повече вода и наблегнете на почивката. Необходимо е и малко движение, но не се насилвайте да правите нищо. В отношенията с вашата половинка има надежда за взаимно разбирателство. Старайте се да поддържате този крехък баланс. 

Везни – Ще трябва да се адаптирате по-добре, да търсите нови точки за контакт и по възможност да изоставите някои незначителни идеи. Като цяло денят ще е спокоен. Само партньорът ви може да ви изнерви малко. Но дори това ще отшуми до вечерта.  

Скорпион – Трябва днес да сте много внимателни, защото може да има някои неочаквани ситуации. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към лесна раздразнителност. 

Стрелец – Бъдете толерантни към семейството си, към близките - не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване. 

Козирог –Най-добрият начин да прекарате деня е като се отпуснете или направите една дълга разходка. Не позволявайте на никого да ви препира за нищо и да ви кара да бързате. Правете това, което ви харесва. 

Водолей – Луната в Овен няма да ви остави да спите дълго и да се излежавате в леглото. Прави ви активни и ще се чувствате все едно извършвате престъпление, ако не правите нещо. Намерете време и за забавления. 

Риби – С Луната в Овена ще имате своите трудности. Нещата просто се случват твърде бързо за вас. Избягвайте сблъсъци и разправии. Това не е денят, в който можете да се доказвате, а и няма защо.                            

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Енергията на този ден е тежка и едновременно е много мощна. Провокира човека към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава. Ден за коренни реформи, преобразования и промени.

Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си и места, където има много хора.

Енергията трябва да се отправя само към мирни цели и съзидание. Не е желателно да има прояви на агресия и войнственост. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми, да спорите, да се поддавате на чувства като гняв и злоба. Увеличава се вероятността за ПТП и травми.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети