Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 14.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 14.07.19

Дневен хороскоп – неделя – 14.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Днес бъдете разумни и въздържани. Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Съгласувайте честолюбивите си замисли с желанията на близките ви хора. Отделете достатъчно внимание на човека до себе си.

Телец- Днес няма да се наложи да правите никакви усилия. Ще преобладава доброто настроение, ще бъдете приятелски настроени към околните. Има голяма вероятност да участвате в интересно събитие.

Близнаци- Днес с каквото се захванете във всичко ще ви спори. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

Рак- Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род мероприятия.

Лъв- Днес можете да разчитате на късмета си. Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза дори да не го осъзнавате. Приятните моменти няма да имат ограничение. Нереалистичният мироглед не позволява на свободните представители на знака да преценят правилно ситуацията.

Дева- Постарайте се да не се обременявате с нови задължения. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки, бързо шофиране и работа с остри и режещи инструменти. Възможни са главоболие и проблеми с кръвното налягане.

Везни- Днес някои неща ще зависят от самите вас. Не търсете външни съвети, вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Скорпион- Днешният ден ще способства интимните ви отношения да станат по-хармонични. Бъдете обаче сдържани, не бъдете резки в действията и думите и така ще ви се предостави възможност да осъществите вашите замисли.

Стрелец- Добър и творчески ден. Не бързайте да давате съгласието си за каквото и да е, защото има голяма вероятност да сбъркате. Към всичко ставащо днес се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Козирог- Добър ден за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Водолей- Емоционален и творчески подем. Ще намерите вдъхновение през днешния ден. Използвайте всяка възможност да изявите своите таланти. Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции.

Риби- Денят ще е беден на събития. Не се захващайте за трудоемка работа в къщи. Не допускайте компанията на негативни хора, които ви затрупват с оплаквания и мърморене. Най-доброто, което можете да направите е да не носите на раменете си проблемите на други хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на Слънцето. Органът, свързан с днешния 12-и лунен ден, е сърцето. Всичко, което може да го укрепи се приветства. Не внасяйте в сърцето си негативни емоции, бъдете хармонични и спокойни.

Много е важно да сте в мир със себе си и с обкръжаващата действителност. Всичко това е за по-добро. Не завиждайте на другите - имате собствен живот. Ако нещо ви избяга, напусне или го загубите, дори безвъзвратно, то не е за вас.

Колкото повече човек е отворен за всичко, което е красиво и хармонично, толкова повече животът му се настройва към тази универсална хармония и толкова повече той ще среща приятелско отношение от всеки, когото среща.

През целия ден от 04:32ч до късно през нощта Луната се движи на празен ход. Не започвайте нищо ново, нищо важно.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети