Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 14.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 14.11.21

Дневен хороскоп – неделя – 14.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Възможно е да има приток на пари от източници, които не сте очаквали. Ако взимате важно решение, денят е подходящ за това. Въпреки всичко избягвайте да започвате голям проект, защото можете да надцените възможностите си.

Телец – Интересен, но предизвикателен ден. Не се тревожете за мнението на хората около вас и не обръщайте внимание на критики. Настроението се покачва. Очакват ви приятни моменти и малка изненада, приготвена от половинката ви.

Близнаци – Имате впечатлението, че вашите решения се управляват от други хора. Чувствата ви може да не са напълно правилни. Ако намерите правилното решение, няма значение дали идеята е била ваша или на някой друг.

Рак – Вероятно ще започнете няколко неща наведнъж. Въпреки че сте способни на подобни приключения, днешните транзити не ви обещават, че ще успеете. Правете нещата едно по едно, по-сигурно е, че ще се справите.

Лъв – Губите твърде много време, опитвайки се да съберете група хора, които да се ангажират около обща цел. Проблемът не е, че те не искат да ви сътрудничат, а пречката е, че не всички виждат по същия начин това, което вие виждате толкова ясно.

Дева – Отношението ви към задълженията изглежда твърде спокойно. Вършете работата по-отговорно и без излишни приказки. Рядко някой знае, че хуморът ви всъщност е защитен механизъм, защото не можете да скриете страховете и напрежението си по друг начин.

Везни – Вашата летаргия може бързо да изчезне, когато сте обгърнати от добрата енергия на вашите приятели, които не са ви забравили. Използвайте уикенда, за да се зарадвате. Всичко, което ви удовлетворява и ви е приятно да го правите.

Скорпион – Днес сте изложени на риск от нараняване. Истинската причина за това е потиснат гняв, който може да ви постави в ситуация, в която небрежността ви може да пренебрегне предпазливостта и да причини повече щети. Освен това избягвайте длъжностни лица, както и хора в униформи.

Стрелец – Пасивността може да бъде източник на голямо напрежение за вас. Опитайте се да бъдете искрени, когато общувате с близките си, това ще ви помогне да поддържате топли и доверчиви отношения.

Козирог –Звездите предричат добър ден и ви съветват да излезете от зоната си на комфорт. Просто не се насилвайте да правите неинтересни неща или да общувате с неприятни хора. Опитайте се да изживеете този ден по различен начин от обичайното.

Водолей –Преосмислете нещата, защото отговорът се крие в подсъзнанието ви. Споделете своите преживявания и планове в семейството. Участвайте заедно с партньора си в решаване на семейните проблеми, домакинството.

Риби –Днес имайте повече търпение. Може да имате безкрайни обаждания от приятели, досадни молби, посещения на съседи. С една дума няма да имате възможност да скучаете, че и да свършите нещо полезно. Няма да има време за есенния блус.

Съветите на Фортуна

До 15:12ч денят е благоприятен. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 15:12ч вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказно е интензивно умствено натоварване, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.

Луната е на празен ход от 07:41ч до 17:49ч. В това време избягвайте важните неща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати