Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 15.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 15.09.19

Дневен хороскоп – неделя – 15.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е светъл ден

Овен –Ще бъдете в хармония със себе си и другите. Ще има някаква невидима нишка за разбирателство, ще бъде възможно да се разрешат стари конфликти. Усилия в каквато и да е работа не полагайте, особена полза няма да има.

Телец – Днешният ден е по-добре е да прекарате сами и в уединение, поне първата половина. Правилното поведение днес ще помогне за поддържане на спокойствие в семейството и дома. Покажете доброто си отношение.

Близнаци –Не е най-лесният ден за Близнаци - представителите на знака ще се дразнят от дребните неща от време на време. Вашата основна задача е да поддържате равновесие и мярка във всичко, да избягвате груби думи и негативни мисли.

Рак – Денят ще е спокоен, няма да донесе особени изненади. Опитайте се да постигнете хармония с външния свят. Правете  любимите неща. Може да дойдат доста интересни идеи. Без колебание се отървете от ненужните вещи - те само блокират енергията. 

Лъв – Днес ще има много изкушения, както морални, така и физически. Покажете вашата устойчивост. Денят е чудесен за помирение и укрепване на връзките. Просто трябва да направите първата стъпка.

Дева – Девите ще изпитат невероятен баланс и хармония с външния свят.  Ще имате много енергия, но не бива да я изразходвате за работа. Погрижете се за себе си. Днес е ден за пречистване - на себе си и дома. 

Везни – Посветете следобеда на себе си и любимите си хора. Общуването с природата трябва да влиза задължително в плана ви за този ден. Организирайте пътуване извън града, ако не се получи - поне просто се разходете.

Скорпион – Опитайте се да се държите по-скромно, не показвайте превъзходство над другите. Опитайте се да докажете лидерството си не с думи, а с дела. Самите хора ще бъдат привлечени към вас. Ако направите всичко правилно, мир и хармония ще царуват дълго време около вас.

Стрелец – Вие сами сте господари на вашата съдба, тъй като сега ви се предоставят възможности за изпълнение на ваши проекти във всички области. В сферата на любовта и чувствата - успешно разрешаване на трудни житейски ситуации и подобряването на отношенията с партньор.

Козирог – Този ден принадлежи само на вас. Погрижете се за себе си, абстрахирайки се от суматохата на външния свят. Ако в този ден трябва да завършите някаква работа, тогава се справете с нея без да бързате и без да се разсейвате. 

Водолей – Прекарайте времето в уединение. За да оцените правилно ситуацията, трябва да отделите време, за да помислите. Прибързаността може да доведе до непредвидими последици. Време е да оставите дребните притеснения. 

Риби – Можете да използвате този ден, за да свършите значителна част от някаква работа. Разчитайте на Съдбата, успокойте се и оставете събитията да вървят по своя път. Всичко, от което може да се нуждаете, вече го имате.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е светъл ден. Характеризира се с равновесие, хармония, умереност, спокойствие. Добре е да следвате тези качества и да се стремите към чистота на мислите и желанията.

Най-добре е да денят се посвети на духовно търсене и усъвършенстване, оставяйки активността за други дни. Подходящо е за съзерцание и медитация с цел постигане на вътрешно умиротворение. Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище.

Физическото и астралното тяло са в баланс днес. Каквото и да се случи, опитайте се да поддържате хармония и да не нарушавате вътрешното си спокойствие. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никого. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети