Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 15.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 15.11.2020

Дневен хороскоп – неделя – 15.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес повечето от вас ще предпочитат уединението и спокойната обстановка. Не мислете за работа и проблеми. Обърнете внимание на себе си и наблегнете на почивката, защото трябва да се възстановите емоционално и физически. 

Телец – Стремете се да изкарате деня спокойно, общувайте с повече чувство за хумор. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални. Добре е да се радвате на живота, но бъдете внимателни и се опитвайте да мислите разумно. 

Близнаци – Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Повишава се вашата чувствителност и възприемчивост към различни влияния. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се стремите към бодро и позитивно състояние на духа. 

Рак – Положителните вибрации ще преобладават. Заемете се само с тези дела, които не изискват  допълнително натоварване. Склонни сте да предприемете някои инициативи. Днес може на спокойствие да планирате бъдещите си действия. 

Лъв – Не е необходимо да свършите всичко днес. Заемете се само с най-важното. Този ден е предназначен за комфортна и приятна комуникация с близките. Старайте се да обсъдите спокойно всички важни и сериозни въпроси. 

Дева – Добре е да наблегнете на по-спокойната почивка и ако решите да се посветите на домашните задължения, може да се заемете само с по-леките и ненатоварващи. Помолете някой да ви помогне и така ще ви остане повече време. 

Везни – Днес бъдете по-внимателни и избягвайте изясняване на отношенията. Рискувате да попаднете под обстрела на критиката на близките си, което няма да ви хареса. Много лесно може да се стигне до разправии и спорове. 

Скорпион – Лунната енергия подчертава вашата магнетичност и ви прави много креативни. Време е да заложите сериозно на нещо, което смятате за важно. Страстта и активността ще ви съпътстват този уикенд. Пазете се от нараняване.  

Стрелец – Не е желателно да прекарвате дълго време в уединение - може да се появят мрачни мисли, от които да е трудно да се отървете. Опитайте се да не се оплаквате от живота. Колкото по-малко хора около вас знаят за вашите проблеми, толкова по-добре. 

Козирог – Днес е по-добре да не давате много свобода на езика си: има вероятност да наговорите на близките ви хора толкова излишни неща, че това да се превърне в сериозно изпитание за взаимоотношенията. 

Водолей – Днес може да ви хрумнат добри идеи. Замисленото за деня може да бъде отменено или отложено. Възможно е някой да реши да ви направи изненада. Обърнете внимание на собствените си желания и намерете време за пълноценна почивка и приятни занимания. 

Риби – Прекомерната активност не се препоръчва днес. Прекарайте деня със семейството или с приятели, не мислете за никаква работа, отпуснете се и почивайте. Не забравяйте да отделите време за себе си и любимите занимания. 

 

Съветите на Фортуна 

В 07:08ч има новолуние. Минимум енергия. Реакциите се забавят и самочувствието се влошава. В общуването с другите се засилва конфликтността, агресивността, което увеличава възможността за грешки. Може да се появи арогантност в поведението на хората. Правете планове, мислете за хубавото, старайте се да не се поддавате на леността и унинието. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи, но нови дела не започвайте все още.

Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно. Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно.

Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само да получаваме, но и да можем да даваме. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети