Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 15.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 15.12.19

Дневен хороскоп – неделя – 15.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този период ще ви научи да обичате живота още повече, да съзерцавате и да се наслаждавате във всичките му проявления. Освободете старото и освободете място за новото. Дойде време да се движите напред и в никакъв случай да не се обръщате назад.

Телец – Не се съпротивлявайте на промените, това само ще влоши ситуацията. Движете се само напред и не гледайте назад. Бъдете сдържани и най-важното, бъдете търпеливи към себе си и други хора. 

Близнаци – Близнаци, трябва да затворите вратите, които водят до задънена улица. Направете си самоанализ. Движете се напред и само напред със свойствената ви грация. Вие сте заобиколени от любящи и грижовни хора.

Рак – Сега е по-добре да не вземате важни решения, трябва да изчакате малко, докато мъглата се разсее. Прекарвайте време с приятелите и семейството си. Разговорът над чаша ароматен чай ще бъде най-доброто лекарство за наранена душа.

Лъв –Ще бъде полезно да си направите списък с приоритетите и да си изготвите ясен план за действия през новата седмица. В личните отношения бъдете по-малко взискателни към партньорите си.

Дева – Днес можете да решите много въпроси, проявявайки дипломация, такт и деликатност. Това особено касае личната сфера. По-добре е да оставите нещата за вършене за по-късно, а да обърнете максимално внимание на семейството и близките си.

Везни –  Когато двама души наистина искат да бъдат заедно, те ще намерят начин да решат житейските проблеми. Вселената ви дава възможност да изградите нещо наистина красиво. Отворете себе си за света, освободете страховете и песимистичните мисли.

Скорпион – Ще ви изглежда, че тези около вас специално ви провокират и дисбалансират, но това не е точно така. Те просто не разбират думите, мислите и постъпките ви. Ако искате да обсъдите някои важни въпроси, бъдете готови за дълги обяснения. 

Стрелец – На любовния фронт, могат да настъпят значителни промени. Вселената изисква да се забавлявате докрай, без да мислите за нищо друго. Бъдете себе си и се наслаждавайте на всеки ден, в който живеете.

Козирог – Спрете да се опитвате да държите всичко под контрол. Бъдете толерантни към себе си и другите. Опитайте се да формулирате вашия мироглед възможно най-ясно и евентуално да го предадете на другите. 

Водолей – Животът ви прилича повече на спирала, отколкото на права линия. Ще продължите да се връщате към същата точка, докато не усвоите определени житейски уроци. Трябва да управлявате ситуацията, а не обратното.

Риби – Вие сте мил човек, понякога дори прекалено много. За съжаление, някои започват да използват това ваше качество и да ви седят на главата. Не позволявайте това! Не бъркайте отзивчивостта и саможертвата.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Ден на нашите заблуждения и грешки.  Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати