Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 16.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 16.02.20

Дневен хороскоп – неделя – 16.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи силен енергиен заряд

Овен - Справихте се чудесно през седмицата, време е да се забавлявате и релаксирате по начина, по който искате. Облекчете умората от работа, позволете си да се отпуснете.  Обърнете повече внимание на близките и приятелите. Отидете някъде с цялото семейство.  

Телец – Труден ден, през който ще бъде трудно да се изграждат отношения с другите. Може би имате намерение да направите нещо рисковано,  но звездите ви предупреждават, че това е лоша идея. 

Близнаци – Днес не надценявайте възможностите си и не се залъгвайте с идеята, че имате късмет във всичко. Погледнете на нещата реалистично, това ще ви предпази от непростими грешки.  

Рак – Днес прекарайте повече време за ваше удоволствие, което ще повлияе благоприятно на настроението ви и ще увеличи силите ви. Бъдете независими при решаването на всякакви проблеми. 

Лъв – Днес не бива да форсирате събития. По-добре да оставите всички неща настрана и да се отпуснете. Вечерта можете да очаквате приятни изненади или срещи, които ще подобрят настроението ви. 

Дева – Ако не сте готови да направите отстъпки и да преговаряте, тогава разногласията могат да се обърнат рязко и да се превърнат в сериозен конфликт. Също така в този ден проявете изключително внимание по финансовите въпроси.

Везни – Развитието на текущите събития ще изисква да бъдете внимателни и балансирани. Погрижете се за вашите близки и бъдете избирателни по отношение на контактите. Също така днес не вземайте никакви решения набързо, първо помислете и анализирайте всичко.

Скорпион – Не е необходимо да се избягва решението на проблемните въпроси, трябва само да изградите конструктивен диалог с другите и заедно да намерите решения. Също така внимавайте с парите, има риск от загуба и необмислени разходи.

Стрелец – Добре  е да прекарате деня колкото може повече на спокойствие. Опитайте се да пропъдите негативните мисли. Не оставайте много дълго време в уединение. Общуването с близки приятели ще ви подари приятни минути. 

Козирог – Днес сте в релаксиращо настроение. Имате задачи за свършване, но не ви се занимава с нищо. Най-упоритите все пак ще се заемат с тях. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да ви разбират правилно, иначе общуването ви може да е затруднено. 

Водолей – Полезно е да се заемете с домашните задължения сега. Старайте се през този ден без необходимост да не ходите по магазините и да не посещавате обществени места, за да не се сблъскате с грубостта и агресията от страна на околните.

Риби – Днес избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. Мнението на другите сега е второстепенно и не трябва да влияе на решенията и действията ви. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Кармичен ден. Денят носи силен енергиен заряд. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация и вътрешно спокойствие. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Активността е безполезен разход на сили. Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от важни дела. 

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Избягвайте места, където има много хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Не бива да се гневите. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати