Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 16.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 16.05.21

Дневен хороскоп – неделя – 16.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще бъде полезно да си припомните някои стари идеи и планове. Вероятно точно сега ще намерите начин да ги съживите. Бъдете внимателни. Този ден не е лесно да се избегнат изкушенията, но трябва да проявите твърдост.

Телец – Приятно ще си прекарате с близките  си, особено ако предприемете някакви съвместни мероприятия. Общуването ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми. Семейните занимания, приятната атмосфера около масата ще донесат удоволствие.

Близнаци – Оформя се началото на ново нещо, което е готово да нахлуе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Рак – Днес вниманието на някои изцяло ще е погълнато от домашните отговорности и партньорските отношения.  Други пък ще решат да разпускат и да посветят времето на по-приятни занимания.

Лъв – Звездите препоръчват да се погрижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате излишния стрес. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за затрудненията, те са временни и скоро ще отминат.

Дева – Извършвайки почистване на апартамента или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини.

Везни – Не допускайте разправии днес, но ако все пак възникне, тогава се постарайте да не изостряте повече ситуацията, да разговаряте с партньора си кротко и да се опитате да разберете неговата гледна точка. Времето ще постави всичко на мястото си.

Скорпион – Звездите препоръчват да се грижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за финансови затруднения, те са временни и скоро ще отминат.

Стрелец – Постарайте се да не се обременявате с нови задължения. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки, бързо шофиране и работа с остри и режещи инструменти. Възможни са главоболие и проблеми с кръвното налягане.

Козирог – Луната в Рак се отразява зле на настроението и комуникацията ви. Не правете неща, които вбесяват или възмущават партньора ви. Не стигайте до крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането на всякакви ограничения.

Водолей – Имате много неща, които да свършите днес. Този ден може да се посвети изцяло на комуникацията - повече от подходящо е, тъй като ще ви позволи не само да осъществите контакти, но и да прекарате приятно времето си.

Риби – Настройте се по философски и се опитайте да приемате спокойно всичко, което се случва около вас. Не допускайте да бъдете привлечени в спорове и кавги, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворец, ако не искате това.

Съветите на Фортуна

Ден на благодат и любов. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели.

Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета. Те ще изтекат като вода.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Мариана Василева И аз благодаря, но на лъв и скорпион прогнозите са едни и същи!
15.05.2021 22:10 / Отговор
И.П. извинявам се, грешка е станала.
15.05.2021 22:40
И.П. Скорпион - Настройте се за конструктивна комуникация, контролирайте емоциите си и бъдете търпеливи. Тези, които са семейни, трябва да обърнат повече внимание на своите отговорности и задължения. Обградете децата и партньора/ката си с грижа и любов и те ще ви отвърнат със същото.
15.05.2021 22:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати