Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 16.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 16.06.19

Дневен хороскоп – неделя – 16.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Меркурий в опозиция със Сатурн (влияние 15-17 юни) - Стресов аспект, при който възникват някои противоречия с реалността

Овен- Интересен ден, щедро даряващ положителни емоции. Можете да направите нещо съвсем ново. Не общувайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

Телец- Най-добре е да се обсъждат всички важни въпроси преди обяд. По-късно ще бъде много по-трудно да се намери общ език с другите, напрежението ще се увеличи. Вие ставате все по-горещи и раздразнителни, така че мнозина предпочитат да стоят настрана от вас.

Близнаци- Вие се справяте добре с нещата, които изискват креативност, намиране на нестандартни решения. Днес около вас ще бъде доста оживено и са възможни позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно.

Рак- Малките трудности не са изключени, но дори, ако нещо се обърка, ще съхраните оптимизма си. Избягвайте да се захващате с неща, които отнемат продължително време. Не приемайте присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели.

Лъв- Опитайте се да не се притеснявате за делата и проблемите, които ви безпокоят напоследък. Имате нужда от малка пауза за почивка и възстановяване. Все още е възможно да се промени ситуацията по някакъв начин и е безсмислено да се тревожите.

Дева- Ще се радвате на добра жизнена енергия. Съпровождащите ви чувства ще са ентусиазъм, удоволствие и радост от живота. Ще има възможност за уреждане на семейните различия, за сключване на мир с онези, с които сте се карали.

Везни- Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате. Не бива да се поддавате на психологическия натиск и манипулации от страна на много близки хора. Не е желателно да пътувате сами на дълги разстояния: пътят бързо ще ви измори.

Скорпион- Първата половина на деня е успешна, особено за тези, които са свикнали да импровизират и бързо да вземат решения. Днес ще изглеждате неотразими. Предстоят интелектуални разговори и развлечения.

Стрелец- Денят се очертава да бъде спокоен и стабилен. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Козирог- Днес ще имате положителна нагласа. Акцентът ще падне върху личните ви отношения. В следобедните часове жизненият ви тонус ще намалее, ще стане по-трудно да се концентрирате върху каквото и да е.

Водолей- Дори ако не разполагате с определени планове за деня, бързо ще си намерите нещо, което да правите, защото имате много енергия и не ви се стои на едно място. Не забравяйте, че всички проблеми могат да бъдат решени и се опитайте да не губите оптимизма си.

Риби- Може да имате повече работа и грижи у дома, отколкото обикновено. Вие със сигурност ще се изтощите, ако се опитате да успеете във всичко навреме. Помислете за това, което може да бъде отложено по-късно.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Меркурий в опозиция със Сатурн (влияние 15-17 юни) - Стресов аспект, при който възникват някои противоречия с реалността. Това време ни носи по-сериозни мисли и новини, по-малко радостни. Появяват се задачи, които са по-трудни за решаване, все повече ситуации, които заприличват на трудни изпити. По-често има закъснения при пристигането на информация, средства, стоки, транспорт. Като положителни е необходимо да се отбележат възможностите за по-сериозно поемане на задълженията и условията за тяхното изпълнение, за реализиране на съществуващите противоречия, за формулиране на проблема и за изграждане на по-ясен план за действие. По отношение на здравето: препоръчва се масаж на дланите и пръстите, както и на гръбначния стълб, сега ще бъде от особена полза. Препоръчително е да се обърне внимание на дихателните пътища и червата.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети