Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 16.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 16.08.2020

Дневен хороскоп – неделя – 16.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Преди да кажете или направите нещо, хубаво помислете как ще се възприемат думите и постъпките ви от околните. Знаете с увереност какво искате в любовта и сте готови да поемете рискове.

Телец – Послушайте съветите на вътрешния си глас - интуицията ще ви подскаже как да прекарате днешния ден. Някои ще бъдат привлечени от ежедневните подвизи, а други ще почувстват желание за творчески занимания. Останалите ще се посветят на домашна работа.

Близнаци – Звездите ви съветват днес да преминете към енергоспестяващ режим – точно така, говорим за добра почивка. Скрийте списъка си със задачи, потърсете си приятна компания и се отпуснете.

Рак – Днешният ден е подходящ за решаване на семейни проблеми. Обърнете внимание на децата си. Дори ако наследниците ви вече са пораснали, те все още се нуждаят от вашата грижа. Вдъхнете им интересни идеи за живота - определено ще постигнете добри резултати.

Лъв – В семейството е добре да отстъпвате в малките неща и да не се изнервяте от битови и финансови проблеми. След обяд намерете време да се обадите на някой приятел или приятелка. Може да получите някои полезни съвети и интересни предложения.

Дева – Основната тема на днешния ден вероятно ще е за финансите. Избягвайте големи разходи и внимателно да планирайте семейния си бюджет. По-добре е да решавате домакинските въпроси следобед, но не действайте сами и се опитайте да се консултирате с членовете на семейството.

Везни – Може да се окажете в ситуация, в която трябва да покажете авторитета си. Направете го, не позволявайте на никого да ви подценява. Не е нужно да носите света на раменете си и да казвате „Да” на всяка молба, отправена до вас.  Не поемайте отговорности на други хора. 

Скорпион – Ден, в който всички заблуди и илюзии стават опасни. Не всички представители на знака успяват да видят какво е истинското състояние на нещата. Някои Скорпиони предпочитат просто да игнорират очевидното. Хората около вас често ви дават добри съвети, но не винаги искате да ги слушате. 

Стрелец – Трябва да обмислите всички възможности, които са ви на разположение, без да позволявате на никого да ви притиска. Вие сте в много по-добра позиция, отколкото си мислите. Ще действате решително и без колебание и ще можете да разрешите деликатна ситуация.

Козирог – Очаква ви ползотворен ден, планираните задачи ще бъдат изпълнени успешно и лесно. Може да искате да промените нещо у дома, да обсъдите планове за закупуване на дълготрайни стоки.

Водолей – Днес можете да разчитате на звездна подкрепа - небесните тела са на ваша страна. Можете да срещнете своята сродна душа на напълно неочаквано място По-добре да не се отдавате на експерименти в отношенията и да не рискувате това, което е важно за вас.

Риби – Чувствате се освежени и заредени с енергия. Прекрасно, но не се претоварвайте с домакински работи - посветете денят на почивка със семейството или приятели. Можете да организирате развлекателно мероприятие.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден, посветен на вътрешния, духовен мир на човека. В него трябва да се забрави за материалното. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.

Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.

Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Денят подхожда за слушане на музика, за разходка сред природата, за среща с роднини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети