Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 17.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 17.01.21

Снимка:

Овен – Денят е благоприятен, но вие сте непредсказуеми. Трудно ще може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и доколкото можете прекарайте деня в пълно спокойствие.

Телец – С вас ще е трудно да се спори днес. Категорично ще отстоявате своето мнение дори в някои случаи да не сте прави. Едни ще се измъчват от големи страсти, други - от честолюбиви мисли.

Близнаци – На мнозина ще им се наложи да се занимават с неща, които не са им приятни. Всякакви емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат силно въздействие върху партньорските взаимоотношения.

Рак –Твърде са възможни усложнения в личните взаимоотношения, понеже се държите малко нехайно и безразлично към половинката си. Ако се почувствате уморени, отдайте се на заслужена почивка и релакс.

Лъв – Денят ще е изпълнен с богат диапазон от различни случки и настроения. Не е изключено да ви направят някоя изненада, която може да не ви допадне особено. Утешете се с факта, че поне е в резултат на мили чувства.

Дева – За да се почувствате добре, от голямо значение ще бъде всичко наоколо да е наред. Порядъкът е много важен за емоционалното ви здраве. Избягвайте разговори, които могат да доведат до противопоставяне на различни гледни точки.

Везни – Ако ви се отдаде възможност, звездите ви съветват да прекарате един ден далеч от голямата тълпа от хора, в кръга на най-близките или може би дори извън града. Живейте за момента и малките неща.

Скорпион – Днес може да си купите нещо полезно за дома си. Вероятно ще се натъкнете на промоция и ще получите значителна отстъпка. Ако е възможно, актуализирайте гардероба си. Новите покупки ще подобрят настроението ви.

Стрелец –Днес ще имате положителен ден. Звездите обещават изпълнение на всичките ви планове. За да не бъдете запленени от илюзии, вслушайте се в съветите на приятели или близки. Добре е да се занимавате с лечебни практики, за да възстановите тялото си.

Козирог –Свържете се с хора, които ви вдъхновяват. Избягвайте да давате обещания днес, които не можете да изпълните. Засилете родителската опека над децата и отговорете на нуждите им като им отделите достатъчно време. 

Водолей – Добре е да се концентрирате само върху едно нещо. Не се затрупвайте с много задачи. Направете едно нещо, което е най-важно за вас. Нека да остане време за почивка или развлечение. 

Риби – Много благоприятен ден за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот, за анализ и планиране. Не се страхувайте да вземате трудни решения, но това да стане през втората половина на деня.

 

Съветите на Фортуна

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност в този ден да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния енергиен поток дават шанс на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още