Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 17.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 17.02.19

Дневен хороскоп – неделя – 17.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Хубаво време за открития и откровения. Сега можете да погледнете на вашите любовни отношения под нов ъгъл. Това ще ви помогне да добиете повече яснота и съответно готовност да преминете към следващият етап във връзката ви.

Телец – Необходимо е да има компромиси, за да съхраните и укрепите отношенията си с вашата половинка. Ако нямате връзка, то напълно е вероятно да изживеете нещо неочаквано и вълнуващо.

Близнаци – Денят обещава да бъде приятен и ползотворен. Отлично решение е да предприемете активна почивка с приятели, близки или любим човек, където ще можете на воля да отпуснете емоциите си и да се освободите от натрупаният стрес.

Рак – Денят обещава да бъде тих и спокоен, без особени катаклизми. Избягвайте да правите спонтанни покупки. Може да прекарате една романтична и приятна вечер с партньора си, ако положите малко усилие за това.

Лъв – Постарайте се да бъдете любезни и тактични. Не винаги е лесно да се разбирате с близките си, често изказванията ви изглеждат прекалено сурови към тях. По-добре е да не давате съвети, ако никой не ви ги е искал, не задавайте ненужни въпроси. Ако сте деликатни, няма да има конфликт.

Дева –Бъдете доволни от това, което имате в настоящия момент. Постарайте се да извлечете максимум полза от обстоятелствата. Ако са ви свършили всички възможности, то бъдете уверени, че съдбата непременно ще ви даде още един шанс.

Везни – Днешният ден е възможно да се изненадате от нещо. Мнозина от вас ще вземат неочаквано решение, което може да промени хода на деня. Наслаждавайте се на хармонията на света и се радвайте на битието.

Скорпион – Научете се да пускате ситуациите, а животът ще постави всичко по местата им. Анализът на стари грешки е полезен, но ако прекалено се увлечете по тях, няма да забележите новите възможности, които скоро ще се отворят.

Стрелец – Денят изисква активен начин на живот, включвайки в себе си физическо натоварване и интензивни социални контакти. Звездите ви съветват да бъдете особено внимателни към приключения от любовен характер и да не се доверявате веднага на човек, когото малко познавате.

Козирог – Днес актуални може да се окажат въпросите от частен характер – свързани с дома, посещение на родителите, решение на семейни или битови проблеми. Колкото и да сте заети, не забравяйте да спазвате правилен режим и да се насладите на почивния ден.

Водолей – Не отказвайте помощта на приятели и роднини, те лесно могат да помогнат да разрешите проблемите. Уикендът посветете на общуването с любимите ви хора, създавайки романтична атмосфера предварително.

Риби –Прекарайте известно време в релаксация и размисъл и чуйте вътрешният си глас какво ви казва. Един от приоритетите на деня трябва да бъде грижата за децата. Може да организирате съвместни занимания с тях. Някои хора може да провокират вашето търпение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ да се погрижите за своите земните блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомаха сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета. Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати