Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 17.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 17.05.20

Снимка:

Овен – За нови начала времето не е съвсем подходящо. Може да се наложи да влезете в спор, за да защитите вашите интереси. В общуването бъдете сдържани, не забравяйте за дипломацията и се опитайте да разберете гледната точка на другия човек.

Телец – Избягвайте стресови ситуации и не участвайте в семейни дискусии. В идеалния случай посветете деня на подобрения на дома. Ако искате да разнообразите живота си, проявете креативност.

Близнаци – Планетите са се разположили благоприятно и този ден няма да донесе проблеми и сътресения. Но бдете предпазливи - някои приятели завиждат на късмета ви. Не афиширайте плановете си и споделяйте тайни само с надеждни хора.

Рак – За вас ще са характерни внезапни промени в настроението.  Трябва да се научите да постигате хармония със себе си и с външния свят. Не се препоръчва да оставате в уединение днешният ден.

Лъв – Отделете малко повече усилия днес, за да пощадите нервите на другите с капризите си. Вие сте естествено доминиращи, но не е нужно постоянно да показвате колко сте силни. Мирът в любовта ще ви вдъхнови да направите нещо добро за партньора си.

Дева – Денят не предразполага към излишна активност. Занимавайте се само с текущите и належащи дела и внимавайте да няма преразход на енергия. Но ако имате възможност да отидете на кратко пътуване, не отлагайте, това ще ви се отрази много добре.

Везни – Ще се изкушите да избягате от всекидневието. Отделете време за добра почивка и се поглезете с нещо приятно, нещо, което е само за вас. Ще имате възможност за душевна релаксация.

Скорпион – Това не е подходящият момент за започване на нови проекти, защото вие бързате и можете да съсипете всичко с нетърпението си. Многообещаващ ден за любов, когато е възможна интересна романтична среща.

Стрелец – Ще имате горещо желание да внесете елементи на нещо ново в домашната атмосфера, да украсите дома си. С любимите хора днес ще е по-лесно да намерите компромисни решения и да постигнете нужното разбирателство.

Козирог – Вие сте пълни с енергия и решителност. Ще имате желание да демонстрирате своята оригиналност, да изненадате другите с нещо нестандартно. В общуването с партньора си можете да реагирате на думите му твърде емоционално. Не се палете толкова.

Водолей – Вие сте разумни и практични, вземате решения бързо и отговорно подхождате към всеки въпрос. Бъдете фокусирани върху плановете си и ревниво пазете идеите си. Някой ще иска да ви постави в ъгъла, не му позволявайте. 

Риби – Стойте далеч от лошите хора.  Ще бъдете емоционално уязвими и ще виждате нещата или в черно, или в бяло. Не обсъждайте личният си живот с приятели. Може да получите подвеждащ съвет, който повече да ви навреди.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се движи на празен ход от 11:00 до 16:37 ч. В това време не се препоръчва да се прави нищо важно.

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е да се прояви повече разсъдливост. Препоръчват се очистителни процедури. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още