Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 18.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 18.04.21

Дневен хороскоп – неделя – 18.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Изглеждате доволни и настроени позитивно. Няма нужда да се противопоставяте на партньора си, проявете добра воля и отстъпчивост. Ще ви хареса да излезете на разходка или да се срещате с близки приятели.

Телец – Стойте далеч от спорни въпроси и помислете два пъти, преди да дадете съвет на някого - дори и да бъдете помолени да го направите. Да се говори твърде откровено е нежелателно, може да се окаже лоша услуга.

Близнаци – Няма нужда да се натоварвате с „тежки мисли“. Насладете се на няколко часа здрав сън и ще се почувствате по-добре. Нервната ви система се нуждае от добра почивка. Запазете спокойствието на духа и „зърното на мъдростта“.

Рак – Имате мащабен план от задачи за деня, но звездите съветват да не се претоварвате днес. Ако е възможно да прехвърлите някои от отговорностите на други, направете го. Опитайте се да бъдете практични и да избягвате импулсивни покупки.

Лъв – През първата половина на деня ще има повече неща за вършене и задачи от обикновено, а през втората половина на деня ще има възможност за почивка и възстановяване. За вас е полезно да смените  обстановката.

Дева – Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени поради всякакви дреболии. Откажете се от изясняване на разни ситуации и отношения. Опитайте поне един ден да изкарате спокойно, без нервно напрежение и очакване.

Везни – Днес не е най-безоблачният ден. Вие сте непостоянни във вашите желания. Вашите действия могат да създадат напрежение във взаимоотношенията с близките. Трябва да бъдете по-внимателни в общуването със семейството си.

Скорпион – Емоционалният фон на този ден може да бъде стресиращ. Понякога сте притеснени или ядосани за дреболии, не можете да се успокоите дълго време, ако нещо не върви по план. Подкрепата на близките е от значение.

Стрелец – Днес трябва да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания. Концентрирайте се върху разработването на нова стратегия и тактика относно бъдещите си действия.

Козирог – Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите, да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своите нови решения.

Водолей – Денят обещава да бъде спокоен, не се очакват вълнуващи или неочаквани събития.  Подобряване на отношенията, хармонизиране на психологическия климат у дома. Много от вас ще се занимават с актуални битови въпроси свързани с домакинството.

Риби – Възможно е доброжелателността и искрената загриженост за другите да ви помогнат да намерите нови съюзници. Имате дарбата да пленявате другите с добри думи, да убеждавате събеседниците си в силата на вашите аргументи. 

Съветите на Фортуна

Доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети