Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 18.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 18.08.19

Дневен хороскоп – неделя – 18.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък

Овен – Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка.

Телец – Днес сте готови да разчупите рамките на обичайното. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за приключения. Звездите предричат благоприятно развитие на вашите дела.

Близнаци – Денят е подходящ да се отдадете на домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за в къщи, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Рак – Днес забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие. Опитайте се да си върнете вътрешното равновесие. Много е важно да уловите момента, в който трябва да замълчите.

Лъв – Вниманието ще бъде съсредоточено върху домашните дела. Вашето участие е необходимо. Нещата могат да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта. Не бъдете критични, това може да обиди партньора ви и да провокира кавга.

Дева – Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате само на нея. Правете това, което е необходимо, всичко ще се развива успешно. Ако приятели ви поканят да прекарате времето си с тях, не отхвърляйте предложението им.

Везни – Вие сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Скорпион – Вероятно вече сте си приготвили дълъг списък със задачите, които имате да вършите. Доброто настроение ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно. По-късно непременно намерете време да се отпуснете.

Стрелец – Днес ще преобладава доброто настроение. Ако в последните дни сте били твърде заети и сериозни, сега си позволете да станете по-разкрепостени. Вашите планове могат лесно да се променят, тъй като изпитвате копнеж за нови усещания.

Козирог – Денят обещава да премине спокойно. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Водолей – Изпитвате непреодолимо желание за свобода. Нужно ви е да изпитате нещо необичайно, което да освежи чувствените ви възприятията ви за света. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Риби – Днес е особено подходящо да се погрижите за членовете на семейството, да предприемете заедно действия без значение дали за работа или за забавление. Общите семейни радости ще направят деня ви по-интересен и по-приятен.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Има много противоречива природа и как ще протече зависи от нашите действия, но и от нагласите на нашето подсъзнание.

Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Трябва да се намери онази формула, която носи хармония и баланс.

Днес света и поведението на хората, всяка ситуация отразяват като огледало нашата същност. Ако „крием” гнева си, той ще идва в живота ни чрез гнева на околните, ако крием чувството си за несигурност или неспособност, сянката ще ни поставя точно в ситуации, в които ще бъдем несигурни и потиснати от невъзможността си да се справим. Вместо да осъждаме е добре да потърсим причините в себе си защо нещо ни се случва. Трябва да се избягват и контролират отрицателни мисли и егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати