Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 18.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 18.10.2020

Дневен хороскоп – неделя – 18.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Освобождавайки се от застояла енергия, вие отваряте пътя към това, което искате да привлечете в живота си. Не позволявайте добрите възможности да ви подминат поради страх или нерешителност. В любовта покажете повече доверие към партньора си.

Телец – Икономисвайте енергията си особено през втората половина на деня. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. Сред приятели ще можете напълно да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени.

Близнаци –Вашето настроение зависи до голяма степен от вашата компания, затова общувайте с хора само с позитивни чувства. Отдръпнете се от хората, които крадат от вашата енергия и винаги от всичко се оплакват.

Рак – Придържайте се към плановете си и положителните мисли ще ви следват днес. Просто трябва да бъдете по-внимателни с помощта, която оказвате на другите хора. Направете го, без да се чувствате виновни или притеснени за нещо.

Лъв – Днес е възможен спор с любим човек или близък приятел, но все пак ще можете да поведете диалога в конструктивна посока. Не е подходящо за финансови операции или разходи. Сега не е време да губите пари.

Дева – Лесно ще възникват спорове около вас. Пазете се да не нарасне точката на напрежението при общуването ви с околните. Обмисляйте старателно действията си. Избягвайте да вземате прибързани решения.

Везни – Днес ще бъдете заредени с енергия и ще се радвате да се срещате с хора. Всяко кафе, което ще изпиете с приятелите си, ще бъде лек за вашето психично здраве. Импулсивните разходи могат да ви донесат финансови проблеми, бъдете по-умерени.

Скорпион –Умът ви ще работи с голяма скорост, но е добре да правите нещата стъпка по стъпка. Изглежда звездите ви защитават в полето на любовта, наслаждавайте се. Ще искате да бъдете заобиколени от добра компания.

Стрелец – Днес ще възникне желание да бъдете сред приятели, да можете да си поговорите за политика, икономика, преобразувания и лични теми. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и др.

Козирог – Днес е добре да правите планове за бъдещето, да анализирате информацията, да планирате своите дела, работа, кариера в близко бъдеще. Но избягвайте да вземате спонтанни решения.

Водолей – Започва да се оформя началото на нещо ново, което се готви да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Риби – Днешният ден ще бъде украсен с всички оттенъци на емоционалните пропадания и чувствени преживявания. Твърде е възможно да получите подкрепата на роднини или други близки приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден тялото се обновява астрално. Не е желателно да бъдете пасивни. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими.

Препоръчва да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща, ежедневните си работи. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Уязвима е храносмилателната система. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Не е добро предзнаменование да разлеете в днешният ден масло. Ако това се случи все пак, то знайте, че сте на грешен път. Желателно е днес да вземете гореща вана, душ или да посетите сауна, ако имате възможност и време.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати