Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 19.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 19.01.20

Снимка:

Овен – Първата половина на деня ще бъде по-трудна. Ще бъдете емоционално нестабилни, може да се ядосвате за дреболии, което заплашва с кавга хората, които обичате. Следобед ситуацията ще се подобри и ще се почувствате много по-добре и по-спокойно.

Телец – Пасивен, съзерцателен ден. Благоприятни са уединението и фокусирането върху духовните проблеми. Втората половина на деня е най-добре да е посветена на почивка, като се избягват претоварвания както във физически, така и в емоционален план.

Близнаци – Днес няма да се случи нищо ярко и значимо. Насладете се на спокоен и равномерен начин на живот. Чувствате, че сте готови да вземете някои важни решения. Ако изведнъж трябва да излезете със собствените си инициативи, тогава проявете смелост.

Рак –Малко вероятно е денят да премине без притеснения, но като цяло ще бъде благоприятен. Старайте се да разчитате повече на собствените си сили, отколкото на другите, така ще избегне разочарованието.

Лъв – Емоционално опасен ден. Отменете срещите и прекарайте този ден у дома, обърнете внимание на семейството. Вашето търпение и такт ще ви помогнат да създадете атмосфера на доверие, комфорт и топлина. Не забравяйте за добрата почивка, която ще ви бъде от полза.

Дева –В този ден сте склонни да се изнервяте за дребни неща. Успокойте се! На вашия хоризонт няма тъмни облаци. И помнете: всички препятствия са преодолими. Важно е да не се съмнявате в това: успехът ще зависи от това колко сте самоуверени.

Везни –Прогонете съмненията, ако са се заселили в душата ви. В отношенията с втората половинка има надежда за взаимно разбиране. Старайте се да поддържате този крехък баланс. Нови контакти е добре да избягвате.

Скорпион –Има шанс да намерите отговори на въпроси, които ви притесняват напоследък. Може да има разногласия с роднините, но няма да допуснете сериозни кавги и бързо ще сложите край на споровете. Обсъждането на важни въпроси трябва да се отложи днес.

Стрелец – Пасивен, съзерцателен ден.  Обърнете внимание на собственото си здраве. Препоръчва се да се намали активността, по-често да излизате на чист въздух. Импулсивността и бързината при вземането на решения е противопоказана.

Козирог –Конструктивният диалог е по-добър от упреците и обвиненията. Струва си да си спомните това в процеса на изясняване на отношенията. Най-доброто оръжие е дипломацията и търпението.

Водолей –Възможни са промени към по-добро във взаимоотношенията с любимите хора. Денят е подходящ за обсъждане на скорошни проблеми. Със сигурност ще намерите начин да ги разрешите така, че всички да са доволни и щастливи.

Риби – Ще имате твърде много работа, но със сигурност ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. От гледна точка на личните отношения денят е благоприятен, разбирате се добре с близките и лесно печелите симпатиите на нови приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпът на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив