Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 19.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 19.04.20

Дневен хороскоп – неделя – 19.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Спокоен и продуктивен ден във всички отношения, при условие че не настоявате да сте прави там, където не си струва. Някои Овни ще трябва да променят плановете си, но в някои случаи това просто ще трябва да се направи.

Телец – Благоприятен и спокоен ден, при условие че не се намесвате в делата на други хора и избягвате конфликти. Не е добро време за физическа активност, пазете се от наранявания, навяхвания.

Близнаци – Сложен, но интересен ден. Може да има интересни събития. Пазете се от скандали - те са тези, които днес могат да повлияят негативно на вашето настроение. Времето е подходящо за пасивен релакс.

Рак – Спокоен и благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми и трудности.  Добро време за активна физическа активност. Внимавайте с острите предмети. Звездите обещават изпълнение на желание и късмет. Някои хора може да ви напомнят за себе си.

Лъв – Днес ще бъдете пълни с ярки идеи. Избягвайте твърде висококалорични и пикантни храни, както силни напитки, ако не искате сърдечни проблеми или безсъние. Не претоварвайте стомаха – може да получите атаки на гастрит.

Дева – Емоционалната Луна в дома на партньорството на вашия знак подчертава темата за отношенията. Влиянието на лунните енергии ще ви помогне да намерите правилните думи, за да изразите чувства към любим човек.

Везни –Денят е благоприятен не само за релакс, но и за различни здравни процедури: дихателни упражнения, медитация, фитнес и др. Настроението ви ще е променливо. Звездите подсказват, че може да изпитате радост от нещо.

Скорпион – Не ограничавайте движенията си и не сдържайте импулсите си - днес трябва да дадете отдушник на емоциите си и да избягвате стресови ситуации. Дайте си почивка, преосмислете своите действия и се пазете от прибързани решения.

Стрелец – Добър ден за релакс или забавления. Отдайте се на приятни преживявания и оставете настрана всички неотложни въпроси. Този ден ви е даден, за да усетите пълнотата на живота.

Козирог – Денят обещава да бъде спокоен, не се очакват вълнуващи или неочаквани събития.  Подобряване на отношенията, хармонизиране на психологическия климат у дома. Много от вас ще се занимават с актуални битови въпроси свързани с домакинството.

Водолей – Вашите думи оказват голямо влияние върху другите хора, така че звездите ви съветват да мислите преди да изказвате мнение и да давате съвети. Не забравяйте да бъдете тактични в общуването, това е във ваш собствен интерес.

Риби – Специалният ви усет ще ви помогне да решите текущи проблеми и да реагирате правилно на случващото се. Имате дарбата да пленявате другите с добри думи, да убеждавате събеседниците си в силата на вашите аргументи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Тежък период. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете.

Настроението е променливо и скача като жаба на път, която е и символ на деня. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат.

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети