Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 19.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 19.05.19

Дневен хороскоп – неделя – 19.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти”

Овен – Лунната енергия подчертава вашата магнетичност и ви прави много креативни. Време е да заложите сериозно на нещо, което смятате за важно. Страстта и активността ще ви съпътстват този уикенд. Пазете се от нараняване.

Телец – Късметът е ваш съюзник и ще намерите подкрепата, от която се нуждаете, за да постигнете успеха, към който се стремите. Пълнолунието ще ви хармонизира и уравновеси емоционално и ментално. Кажете сбогом на страховете си и се научете да се доверявате повече на интуицията си.

Близнаци –Опитайте поне в малките неща да действате по нов начин, да се отървете от старото и ненужното. Може би ще ви дойдат на ум нови идеи, но е по-добре да не бързате да ги прилагате. Избягвайте уединението. Ще подобрите общуването с близките си.

Рак – Засилва се интуицията и чувствителността ви. Насладете се на дребните неща и омаловажете неуспехите. Любовта, късметът и отношенията с децата, близките са силно облагодетелствани от енергията на пълнолунието.

Лъв – Ще имате впечатлението, че всичко, което се случва около вас, е резултат от външни проблеми, а не от това, което вие самите правите. Вашето благополучие ще зависи от способността ви да контролирате крайностите. Подходящо е да си почивате и да се погрижите за себе си.

Дева – С енергията на Пълнолуние емоциите ви ще са готови всеки момент да излязат на повърхността. Останете дискретни (за предпочитане в уединение), за да избегнете ситуации, които биха ви накарали да страдате и за да не се породят недоразумения, които няма да ви харесат.

Везни – Днес много Везни ще се фокусират върху ежедневните дела, "тук и сега". Такава позиция е благоприятна за постигане на равновесие и безупречна дейност. Радвайте се на всяко проявление на многостранният живот и ценете това, което имате.

Скорпион –Ако ви критикуват, вместо да спорите отвърнете с усмивка. Може да срещнете днес някой специален човек и да се влюбите - тогава ви очакват романтика и бурни емоции. За това ще са виновни Пълнолунието във вашия знак и срещата между Венера и Уран.

Стрелец – С пълнолунието емоциите ви ще се променят и вашият вътрешен свят ще бъде малко объркан. Но ще имате енергията, от която се нуждаете, за да се изправите пред онова, което ви притеснява и да го разрешите. Избягайте от конфликти, имате нужда от спокойствие.

Козирог –Пълнолунието ще увеличи вашата чувствителност и лесно може да ви залее вълна от емоции. Бъдете внимателни да не засегнете близките си. За облекчаване на умората е препоръчително да се намери време за релаксация и почивка.

Водолей – Положителната енергия на Пълнолунието ви носи успех в живота и ви помага да консолидирате нещо, което наскоро сте започнали. Добър уикенд за срещи с различни хора и дори за пътуване, на което ще се насладите много.

Риби – Възможно е да възникнат непредвидени събития, но като действате предпазливо и решително, бързо ще се справите. Пълнолунието благоприятства пътуванията и контактите ви, където можете да срещнете нови хора, които ви носят друго виждане за живота и упражняват много положително влияние върху вас.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

ПЪЛНОЛУНИЕ В 00:12ч. в знак Скорпион. Следователно:

Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти”. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра. Не се препоръчва да започнете нищо ново. Добре е да се отървете от старите неща, да си купите часовници и огледала, да запалите свещи, да медитирате върху огън.

Добре е да прекарате денят с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Добре е да се помолите да починалите близки. Препоръчително е да не се занимавате с почистване, миене, готвене. Добър ден за гладуване.

Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир в душата.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети