Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 19.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 19.12.21

Дневен хороскоп – неделя – 19.12.21 - Tribune.bg

Овен – Пълнолунието придава по-щастлив тон на ежедневието ви чрез контакти, разговори. В същото време квадратът Меркурий/Хирон ви поставя в "ретро" настроение, но може да се занимавате и с нещо по-традиционно във вашия дом.

Телец – Много е вероятно това Пълнолуние да ви предизвика временно безпокойство и притеснения относно финансовите ви проблеми, тъй като това се случва във вашия 2 дом. Настроението ви е леко носталгично.  

Близнаци – С Пълнолунието във вашия зодиакален знак, вашият неспокоен дух ще се разбунтува и ще в настроение да приключите с всичко, което ви задържа и не ви позволява да правите това, което ви харесва, особено по отношение на личния ви живот.  

Рак – Връзки, които не са стабилни, Пълнолунието може да разклати отношенията им днес. Бъдете сдържани, търпеливи и бурята бързо ще отмине. Любовта може да влезе в живота ви по неочакван начин, ако сте необвързани.

Лъв – Координирайте своите действия. Множество дреболии могат да развалят настроението ви и да ви извадят от равновесие. Добре е да избягвате да влизате в спорове днес, тъй като едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Дева – Важно е да можете да се хармонизирате с хората около вас, защото това ще улесни живота ви. Ще имате много енергия, за да изпълнявате рутинните си задачи, но може да искате да правите и различни по-приятни неща.  

Везни – Благоприятен ден да направите планове за бъдещето. Отличен период за възстановяване, за умерена физическа активност, масаж и баня. В личния ви живот са възможни приятни промени - можете да се влюбите от пръв поглед.

Скорпион – Вашата енергия ще бъде интензивна и ще е необходимо да я използвате разумно.  Благоприятно за физически дейности, пътувания. Може да получите покани от приятели за срещи.  

Стрелец – Може да има някои възходи и падения във вашите отношения, но ще успеете да ги преодолеете.  Небрежно изказване от ваша страна може да предизвика ожесточен конфликт, въпреки че вярвате, че сте добронамерени.

Козирог – Вземете превантивни мерки относно здравето като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Отделете достатъчно време на почивката си днес. Утре не трябва да изглеждате като преуморен страдалец, строг аскет или робот.

Водолей –Пълнолунието може да ви направи малко по-емоционални и възбудими, но не влизайте в конфликт заради малки неща. Ден, в който трябва да сте в хармония с хората и ситуациите около вас. Имате нуждата да се отпуснете и да се оставите на течението.  

Риби – Днес бъдете предпазливи и внимателни. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. В приятелска среда ще можете добре да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени. 

Съветите на Фортуна

Пълнолуние в 06:37ч. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир и спокойствие.

Хубаво е да прекарате денят с близки хора, по-малко в компанията на странични. Ако не е наложително, не тръгвайте на дълги пътувания. Добре е да се помолите за душите на починалите близки. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Добре е да се отървете от старите неща.

Не започвайте нищо ново. Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти” преди да предприемете нещо. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети