Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 20.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 20.01.19

Дневен хороскоп – неделя – 20.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не се препоръчва да стоите затворени и усамотени у дома. Ден за среща с приятели

Овен – Днес сте в релаксиращо настроение. Имате задачи за свършване, но не ви се занимава с нищо. Най-упоритите все пак ще се заемат с тях. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да ви разбират правилно, иначе общуването ви може да е затруднено.

Телец – Неизпълнени обещания, отложени дела - трябва да се завършат в най-скоро време. Работата, която сте насрочили за днес, вероятно и нея ще отложите, тъй като няма да имате сила и желание да я свършите.

Близнаци – Денят е свързан с намаляване на жизнеността, здравето може да се влоши. Опитайте се да избегнете по-сериозно физическо натоварване. Днес сте практични и това е във ваш плюс. Може да получите творчески импулс да направите нещо.

Рак – Вие гледате към бъдещето с оптимизъм, за който имате всякакви основания. Дошъл е подходящ момент да започнете да променяте нещо в живота си. Важно е да не бързате, всяка стъпка трябва да бъде внимателно обмислена и претеглена.

Лъв – Днес ще ви споходи вдъхновението, могат да се появят нови нестандартни идеи. Вашата интуиция ще ви помогне да намерите изход от някаква ситуация. С партньора си (или семейството) превърнете деня в малък празник и го изживейте.

Дева – Добър жизнен потенциал. Ще ви се удава да намирате нестандартни решения на проблемите, много неща ще видите по нов начин. В личните отношения се очертава хармония и взаимно разбирателство.

Везни – Днес ще сте по-непрактични от обичайното. Склонни сте да се поддавате на всякакви съблазни и изкушения. Освен това ще сте настроени мечтателно и ще изпитвате потребност от любов и романтични изживявания.

Скорпион – Денят е отличен, за да можете да оформите своите идеи по-конкретно. С нови дела по-добре не се захващайте. Няма да ви стигне търпението, за да ги завършите до край. Някои от вас ще се проявят като доста екстравагантни личности.

Стрелец – Имате да свършите днес важна работа, запрятайте ръкавите.  Може би ще бъдете вдъхновени от някого или нещо. Вашата проницателност е забележителна и ще ви помогне в практическите въпроси и личните взаимоотношения.

Козирог – Днес ще преобладава доброто настроение. Ще чувствате лекота и безметежност. Можете да правите творчески неща като комбинирате невероятния си артистичен талант с интелектуалните си способности.

Водолей – Днес ще имате склонност да витаете в облаците и ще ви впечатлява всичко, което ви привлича. Няма нищо лошо в това. Отдайте се на творчески действия, на любими занимания - разпускайте на макс.

Риби – Добре  е да прекарате деня колкото може повече спокойни. Опитайте се да отстраните негативните мисли. Не оставайте много дълго време в уединение. Общуването с близки приятели ще ви подари приятни минути.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В деня на Слънцето жизнените сили на организма се проявяват най-активно, отколкото през другите дни. Може да се започне ново лечение. Благоприятен ден за всички творчески начала. Психиката се нуждае от разкрепостяване и снемане на всекидневното натоварване.

Не се препоръчва да стоите затворени и усамотени у дома. Ден за среща с приятели, но не е подходящо да се завързват нови запознанства, особено мимолетни. Време за любов, радост, щастие и творчество. Нужно да се направи нещо, което да удовлетвори вашият дух, за да се почувствате щастливи. Добре е да се подаде милостиня на бедните и гладните. Хубаво е да подарявате днес жълти цветя, може и рози. Облечете се в ярко жълто, оранжево и най-важното - усмихвайте се, смейте се, веселете се.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати