Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 20.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 20.09.2020

Дневен хороскоп – неделя – 20.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте в добро настроение и искате да изпитате нещо специално. Ето защо днес нарушете нормалните обстоятелства и правила и се уверете, че нещата се развиват по различен начин от обикновено.

Телец – Животът може да стане много интензивен за кратък миг и да разбърка емоциите ви. Имате много работа, често сте навън, така че можете да срещнете много нови хора. В любовните отношения се опитайте да подобрите комуникацията и да постигнете повече хармония.

Близнаци – Като типични Близнаци имате две души в гърдите си. Едната я зоват нови места, нови емоции и изкушения, другата харесва да й е уютно, сигурно и приятно. Днес се изкушавате да експериментирате малко. Излезте от утъпкания път и бъдете отворени за нови идеи.

Рак – Ако сте необвързани, време е да се откажете от глупавото отлагане. Спрете да се криете и да изграждате стени около себе си, тъй като правите невъзможно заинтересованите страни да се приближат до вас и да изразят чувствата си.

Лъв – Есенната атмосфера събужда във вас желанието за сигурност и топлина. Марс от своя страна повишава вашия еротичен апетит. Оставете се да бъдете изкушени и прелъстени от сръчни красавици или красавци сега.

Дева – Вашата игрива натура привлича много заинтересовани страни, защото е толкова прекрасно ефирна и спокойна. Имате чувството, че плавате върху облак. Неусетно съблазнявате феновете си и ги примамвате с детската си невинна усмивка.

Везни – Днес романтичните мечти и фантазии се сливат с ежедневната реалност. Поглезете се с няколко тихи часа релакс и поемете дълбоко въздух. Можете да откриете, че отвътре са отворени всички врати, които временно са били затворени към външния свят.

Скорпион – Луната и Марс ви насърчават да следвате своите еротични желания и да действате така, както си го представяте. Меркурий изпълнява своята част и ви прави красноречиви, почти креативни.

Стрелец – Разумът и чувствата са в особен контраст. Романтичните настроения са позволени, но не бива да се откъсвате напълно от реалността. Предизвикателството на деня е, да вземете нещата в свои ръце.

Козирог – Изправете се пред реалността на живота! Ако нещо се обърка, не го приемайте прекалено присърце. Днес сте склонни да размишлявате повече.  Вие упорито търсите отговор на някои въпроси.

Водолей – Депресирани ли сте от конфликт, свързан с противоположния пол? Или просто искате да се насладите и все още не можете да намерите това, от което се нуждаете в момента, за да се отпуснете? Бъдете добри към себе си и си поглезете с малко лакомство!

Риби – Имате нужда от глътка свеж въздух, приятна изненада или промяна. В противен случай вътрешното нетърпение може да излезе извън контрол и да се освободи в неподходящи моменти. Просто опитайте нещо ново!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Препоръчва се пасивност, уединение. Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се четат мъдри книги. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Десет пъти помислете преди да вземете решение.

Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати