Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 20.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 20.10.19

Дневен хороскоп – неделя – 20.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес проявете смирение и преотстъпете лидерската си роля на някой друг. Не се претоварвайте с много домашна работа. Непременно отделете време за почивка. Добре е ако прекарате малко време на открито.

Телец – Бъдете днес практични и благоразумни. Въздържайте се от спорове. В повечето случаи те не водят до нищо добро. Не влошавайте ситуацията с капризите си. Подхождайте отговорно към организацията на свободното си време. Време за почивка, за палуване.

Близнаци – Днес бъдете нежни и тактични в общуването. Това е чудесна възможност да започнете нови, положителни неща. Правете нещата постепенно, без да бързате. Имате нужда от подкрепата на вашия партньор/ка.

Рак – Ако имате някакви проблеми, трябва да предприемете отговорен подход към решаването им, да бъдете сдържани и предпазливи. Изчакайте малко с вашите инициативи и най-важното, въздържайте се от изясняване на отношенията. 

Лъв – Днес не трябва да се вдига „много шум”, особено за нищо. Старайте се да запазите чувството на спокойствие за по-дълго време: не прекалявайте с работата, не прахосвайте напразно енергията си.

Дева –Луната в Рак засилва романтичното настроение. Затова ще ви бъде по-лесно да изразите чувствата си и да постигнете взаимност с любимия човек. Не се изолирайте напълно от външния свят.

Везни – Луната в Рака засилва родителската любов. Бъдете искрени и откровени с детето си, не му давайте причина да се съмнява във вашия авторитет. Бъдете търпеливи, само така ще успеете в някои неща.

Скорпион – Не вярвайте на всяка информация, която чуете, не всеки е обективен. Необходимостта да се избяга от ежедневните отговорности не е лукс. Отпуснете се и приемете някои неща без осъждане.

Стрелец – Бъдете по-отворени към всякакви шансове, идеи или предложения. Фокусирайте се повече върху себе си и това, което ви прави щастливи. В любовта е време да разрешите недоразумения, дори и най-малките. Не оставяйте нищо на случайността.

Козирог – Под влиянието на Луната в Рак се засилва чувствителността ви към всичко, което се случва, повишена интуиция. Изключете продължителното натоварване на коремните органи и тазобедрените стави, възможно е обостряне на хронични заболявания. 

Водолей – Научете се да разпознавате грешките, които понякога правите. Ще имате по-голямо разбирателство с околните и положителната и спокойна атмосфера ще надделее. Починете си, ако установите, че не можете да се справите с множество неща наведнъж.

Риби – Научете се да приемате житейски уроци с благодарност: опитът е съвкупност от радости и разочарования. Използвайте всяка възможност във ваша полза. Голяма е вероятността да има приятни събития, като например да имате среща с добри приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на висшата небесна мъдрост, за получаване и даване на знания. Да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. Бъдещето се гради от настоящето. Правете всичко правилно днес и утре, вашият живот ще стане по-добър. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети