Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 20.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 20.12.20

Дневен хороскоп – неделя – 20.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес домът и семейството, битовите атмосфера и материалните задължения могат да се превърнат в зона на напрежение. Планирайте деня си така, че да остане достатъчно време за почивка.

Телец – В този ден сте склонни да се изнервяте за дребни неща. Успокойте се! На вашия хоризонт няма тъмни облаци. И помнете: всички препятствия са преодолими. Важно е да не се съмнявате в това: успехът ще зависи от това колко сте самоуверени.

Близнаци – За вас е лесно да общувате с хората, така че денят е подходящ за обсъждане на въпроси, които преди не сте успели да повдигнете. Вие сте в състояние да разберете събеседника на дълбоко ниво и сте готови да направите компромис, ако вашите гледни точки не съвпадат.

Рак – Очаква се активен ден и разбира се, ще има много задачи, които трябва да бъдат решени. Ако смятате, че времето не е достатъчно, направете списък с приоритети. Но не се претоварвайте, нека да остане време и за добра почивка.

Лъв – Денят е подходящ за обсъждане на скорошни проблеми. Конструктивният диалог е по-добър от упреците и обвиненията. Със сигурност ще намерите начин да ги разрешите така, че всички да са доволни и щастливи.

Дева – В любовта ще искате да изясните някои важни въпроси. Може би заедно с любимия човек ще стигнете до заключението, че трябва да се промени нещо във връзката. Звездите ви напомнят, че всяка промяна трябва да бъде положителна и внимателна.

Везни – Звездите ви съветват да прекарате денят в спокойна обстановка, за да се отпуснете и да облекчите стреса. Вие сте в добро настроение и това ви прави очарователни в очите на околните. Вероятно ще получите много комплименти.

Скорпион – Вашата интуиция е засилена, което ви позволява да виждате нещата извън очевидното. Внимателни сте към близките, разбирате добре от какво се нуждаят, готови сте да помогнете, ако има такава нужда.

Стрелец – Денят не е подходящ за прекарване сами в уединение. Звездите ви съветват да сте сред хората. Използвайте това време, ако трябва да обсъдите сериозни семейни проблеми или да намерите начини за помирение.

Козирог – Денят обещава да бъде спокоен, ваш приоритет ще бъдат практическите занимания. Може да се наложи да поемете допълнителни отговорности  или ангажименти. Внимавате, за да не загубите нещо от личните си вещи.

Водолей – Имате склонност да бъдете донякъде по-сурови в отношенията с другите, така че недоразуменията с някой около вас са напълно възможни. За да избегнете неприятна ситуация, трябва да сте по-внимателни към мненията на хората около за вас.

Риби – Луната във вашия знак ви придава привлекателност и чар, а позитивното и оптимистично отношение привлича хората към вас. Звездите съветват да не придавате прекалено голямо значение на моментните желания, особено ако са свързани с пазаруване.

Съветите на Фортуна

До 12:14ч: Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

След 12:14ч: Удачен ден за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Добре е да си прекарате времето с приятна компания. Контролирайте всяка дума, която казвате. Постарайте се да не лъжете и да се избавите от думите-паразити. Не трябва да се критикува и ругае. Всичко казано се връща като бумеранг за нула време. Ако искате да подобрите материалното си положение, не говорете за бедност и недоимък в този ден.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати