Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.03.21

Дневен хороскоп – неделя – 21.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Разнообразието е подправката на живота, така че днес не се страхувайте да излезете от безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ще ви направят много смели както в любовен, така и в личен план. 

Телец – Стремете се да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка или в приятна компания. Емоционалният подем и доброто настроение ще ви помогнат в общуването с близки, любими хора.

Близнаци – Днес може да изпитате малко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Рак – Днес се доверете на логиката,  не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подвеждат. В любовта се подгответе за положителни промени и много страст и емоции. Нещата се развиват хармонично.

Лъв – Денят се очертава да е доста динамичен. Подхождате към личните и семейните ангажименти с нужната отговорност. Инициативите ви ще имат положителен ефект. Близките ви не винаги ще играят по вашите правила, така че понякога е добре да се приспособявате към ситуацията.

Дева – За предпочитане е да си останете у дома и да не предприемате социални контакти. По-добре е да насочвате енергията си към полезни дейности, например да почистите дома си, да се грижите за близките си.

Везни – Не правете нещо само защото трябва да го направите или някой го очаква от вас. Правете само това, което иска сърцето ви. Бъдете внимателни с покупките, защото тяхното качество може да се окаже съмнително.

Скорпион – Добър ден за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Стрелец – Добре е да прекарате деня сред близките си. Хубаво е да се посветите на дома и семейството.  Активно се заемете с домашните дела.  Не е изключено да се появят неочаквани обстоятелства, които да променят първоначалните ви планове.

Козирог – Тих, спокоен ден, посветен на домашните задължения и лека почивка. Мнозина ще предпочетат да се уединят и да се отпуснат. Вашата душа се нуждае от почивка, положителни емоции. Последните може да получите също чрез срещи с приятели или любим човек. 

Водолей – Не реагирайте бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте ненужни спорове. Пазете енергията си. Дайте си почивка от проблемите. В любовта ви владее монотонността, така че трябва да направите нещо по въпроса.

Риби – Неделният ден за едни ще премине спокойно, но за други може да се окаже напрегнат. Старайте се да запазите хармонията в отношенията си. Нуждаете се от повече почивка и балансирано хранене, така че не пренебрегвайте нуждите на тялото. 

Съветите на Фортуна

Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате. Довършете започнатото, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността  да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.

Луната е на празен ход от 14:05ч до 14:19ч.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети