Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.04.19

Дневен хороскоп – неделя – 21.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Спокоен, пасивен, светъл ден. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни

Овен –Препоръчително е да намалите темпото и динамиката на живота, за да се почувствате по-спокойни. За вас ще бъде голямо предизвикателство да преодолеете нетърпението и да контролирате емоциите.

Телец – Днес домът и семейството, битовите условията и материалните задължения могат да се превърнат в зона на напрежение. Планирайте деня си така, че да имате достатъчно време за почивка.

Близнаци – Днес се очертават добри възможности. Бъдете отворени към света и не пропускайте предоставените шансове. Прекарайте качествено времето с близките си. Това ще укрепи вътрешната ви хармония.

Рак – Избягвайте да реагирате бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте излишни спорове. Пазете енергията си за други по-важни неща. Дайте си почивка от проблемите. В любовта внесете малко обновление.

Лъв – Вашият чар и чувство за хумор ще ви поставят в центъра на вниманието. Не се опитвайте да се изправите срещу всички предизвикателства едновременно. Времето прекарано с по-младите хора, особено с децата, ще ви накара да се почувствате подмладени.

Дева – Възможно е да усетите намаляване на енергията. Това е защото имате нужда от почивка. Не позволявайте на емоциите да ви водят и избягвайте да влизате в задълбочени обсъждания на каквото и да е. Не бъдете твърде критични към близките си хора.

Везни –Днес пристъпете към удовлетворяване на вътрешните си нужди и потребности. Възможно е първоначалните ви планове да се променят до известна степен. Това обаче няма да попречи на позитивното ви отношение.

Скорпион – Денят изисква по-практично мислене. Най-добрият начин да прекарате времето е да поставите конкретна цел и да се придържате към нея. Следобед ще е добре да останете сами със себе си. Спокойната почивка ще помогне бързо да се възстановите.

Стрелец –Нещата се развиват добре за вас и това ви прави доволни. Късмет ще имате в почти всичко, само трябва да успеете да се възползвате от възможностите, които се отварят. Вечерта се опитайте да се отпуснете и да се занимавате с творческа дейност.

Козирог – Решаване на битови проблеми. Не е изключено да има разногласия с най-близките хора у дома. Ще бъде особено трудно да се разбирате с по-възрастните роднини: те могат да се опитат да ви окажат натиск за нещо.

Водолей – Като цяло се увеличава вашата жизненост и самочувствие. Всичко, което правите ще се движи в положителна посока. Нуждаете се от повече почивка и балансирано хранене, така че не пренебрегвайте нуждите на тялото.

Риби – Денят върви добре. Въпреки някои трудности ще постигнете целта си. В следобедните часове ще има възможност да се разрешат някои отдавнашни семейни различия. В любовните отношения проявете оригиналност и творческо въображение.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен, пасивен, светъл ден. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Хубаво е да почивате, да си полежите на дивана, да поспите, да почетете книга, да гледате филми Още по-добър вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата - в парка, гората или край вода - езеро, река, море . Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност, но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добре, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот.

Време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора ще изпитат прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети